Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
strah od korone i...

Ronaldo i Portugalci u Splitu: Nemoguće je doći do njih, na prozorima posebna zaštita

Reprezentacija Portugala boravi u Splitu, gdje u utorak od 20:45 igra protiv Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ova sezona Lige nacija privodi se kraju, a Cristiano Ronaldo i njegov Portugal opraštaju se od naslova koji su osvojili u prvoj sezoni ovog natjecanja. Francuzi su pobjedom kod Portugala prošle subote osigurali prvo mjesto, pa će aktualni prvaci posljednje kolo igrati za prestiž.

Sutra će tu posljednju utakmicu Portugal igrati protiv Hrvatske na splitskom Poljudu, nažalost zbog koronavirusa bez prisustva gledatelja. Izravni je prijenos na gol.hr-u i Novoj TV već od 20 sati.

gol expired Urnebesna situacija s utakmice BiH - Nizozemska: Još je misterij zašto se dogodila ova blamaža divider

U nedjelju kasno navečer Cristiano Ronaldo i društvo stigli su u Split pod jakim osiguranjem. Strah od korone opravdan je jer igrači i klubovi imaju sve većih problema, pa tako nitko nije mogao prići na deset metara od portugalskih zvijezda.

Smješteni su na splitskom Žnanju u hotelu Amfora, ispred kojeg su postavljene metalne ograde. Zanimljivo, barijere su postavljene i na prozore soba u kojima se nalaze portugalski nogometaši kako bi bili zaštićeni od pogleda.

Podsjetimo, Vatreni protiv Portugalaca traže bodove koji bi im mogli donijeti ostanak u elitnom razredu Lige nacija, no o tome će ovisiti i rezultat utakmice Francuska – Švedska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider