Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudna situacija

Urnebesna anegdota o Ronaldinhu: "Nije znao kako podići novac iz banke"

Ronaldinho je 2014. godine potpisao za meksički Queretaro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon trogodišnje epizode u brazilskim klubovima, Ronaldinho je prihvatio poziv iz Meksika i potpisao za Queretaro za godišnju gažu od dva milijuna dolara.

Ondje se zadržao tek godinu dana, ali i to je bilo dovoljno da se stvore uspomene za cijeli život. Tako je jednu anegdotu podijelio i njegov bivši suigrač Emanuel Villa.

"Restoran u Meksiko Cityju je želio otvoriti brazilski restoran i nudili su mu 100 tisuća dolara da dođe i prereže vrpcu, ali on nije htio. Rekao je da mu je to premalo novca", otkrio je Villa.

Ronaldinho nije imao ni kreditnu karticu

Također, Villa je ispričao da brazilska zvijezda nije znala da može podići novac u banci. 

"Njegov brat je otišao na put u SAD, a Ronaldinho je trebao 30 tisuća pesosa. Otišao je do računovođe i zatražio ga novac".

Računovođa je ostao u čudu nakon njegovog pitanja.

"Nema problema, ali ako želiš mogu te odvesti do banke da digneš novac", upitao ga je računovođa, a Ronaldinho je u čudu odgovorio: "Mogu podići manji iznos novca?".

"Tada je imao 35 godina, a nije znao da može otići u banku i podići svoj novac. Brat je brinuo o svemu. Uopće ga nismo pitali za kreditnu karticu, jer zamislite, nije ni znao što je banka", zaključio je Villa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider