Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro potvrda

Romano tvrdi: Juranović korak od novog kluba, detalji ga dijele od transfera u Bundesligu

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović blizu je transfera u Union Berlin.

Josip Juranović (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Bivši igrač Hajduka Josip Juranović imao je sjajno Svjetsko prvenstvo i bilo je samo pitanje u kojem će klubu završiti, a na kraju se, čini se, dogovorio s bundesligašem Union Berlinom, prenosi Fabrizio Romano.

Talijanski stručnjak za transfere tvrdi kako je posao praktički zaključen, odnosno da su ostali samo fini detalji te da bi Juranović uskoro biti potvrđen.

Hrvatska nogometna reprezentacija Mourinho želi dovesti Vatrenog koji je oduševio u Katru, konkurencija je velika divider

"Ekskluzivno. Reprezentativac Hrvatske Josip Juranović završava svoj transfer u Union Berlinu iz Celtica. Pregovori su u završnoj fazi. Potvrda se očekuje uskoro", objavio je Romano.

Navodni iznos 10 milijuna eura 

Juranovićev Celtic prije nekoliko dana odbio je ponudu Espanyola, koji je za usluge braniča Vatrenih na stol istresao sedam milijuna eura. Još se ne zna koliko je ponudio Union, ali je vjerojatno riječ o iznosu većem od spomenutih sedam milijuna.

gol expired Pomama za Juranovićem: U utrku za beka Vatrenih uključio se i klub iz Serie A divider

Engleski mediji tvrdili su kako ga Celtic neće pustiti za manje od 20 milijuna eura, međutim ponuda Uniona navodno je bila upola manja. Za Juranovića je bio prilično velik interes, tražili su ga iz Serie A, La Lige, međutim on je, čini se, odlučio odabrati Bundesligu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider