Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje će Jura?

Pomama za Juranovićem: U utrku za beka Vatrenih uključio se i klub iz Serie A

Gianluca Di Marzio tvrdi kako Monza želi Josipa Juranovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već se dugo piše o interesu španjolskog giganta Barcelone za Josipa Juranovića, a ovih dana odjeknula je i vijest kako je njihov gradski rival Espanyol poslao svoju ponudu, no danas Talijani javljaju kako bivšeg igrača Hajduka traži i klub iz Serie A.

Stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako je Monza započela pregovore s Juranovićevim agentom. Celtic je već naglasio kako neće ići ispod iznosa od 20 milijuna eura ove zime, a Talijani navodno nemaju više od 4.500.000 za isplatiti pa nude opciju posudbe uz obavezan otkup na koncu sezone.

Josip Juranović Škotski mediji: Za Juranovića stigla službena ponuda iz Katalonije divider

Dogodi li se taj transfer, Juranović će postati najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti, a s te laskave pozicije skinut će sunarodnjaka Mirka Marića, koji je u ljeto 2020. godine stigao za 4.5 milijuna eura.

Uz Barcelonu, Espanyol i Monzu zbog Juranovićevih sjajnih izvedbi na Svjetskom prvenstvu u Katru za njega su se raspitivali i Chelsea te Atletico Madrid.

Monza se poslije 16 kola Serie A nalazi na za nju dobrom 15. mjestu s osam bodova više od zone ispadanja, a osnovna zadaća Juri i društvu, odluči li se preseliti u Italiju, bit će osigurati prvoligaški status i dogodine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider