Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro donosi odluku

Romano otkrio nove detalje: Benzema na pragu odlaska iz Reala?

Francuski napadač Karim Benzema ozbiljno razmatra ponudu iz Saudijske Arabije.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Karim Benzema ima astronomsku ponudu na stolu! Neimenovani klub iz Saudijske Arabije ponudio mu je 400 milijuna eura, odnosno 200 po sezoni.

Nevjerojatna ponuda je glasno odjeknula nogometnim svijetom i dobrano zatresla Real Madrid, koji mu je prije nekog vremena ponudio novi ugovor, ali isti još uvijek nije potpisao. 

Nakon ovakve ponude teško je ostati sabran, a čini se da francuski napadač više nije toliko uvjeren u svoju budućnost na Santiago Bernabeu.

O ponudi je obavijestio madridski klub, a iz njegovog tima pak stižu informacije da ozbiljno razmišlja o potpisu za saudijski klub. Konačnu odluku trebao bi donijeti uskoro, potvrdio je najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Talijan otkriva kako bi sjajni francuski napadač godišnje trebao zarađivati oko 100 milijuna eura, i to neto.

Eduardo da Silva Eduardo objavio lijepu vijest povodom Dana državnosti: "U ovoj ulozi radit ću razliku za Hrvate" divider

Ovo je dio velikog plana u kojem Saudijska Arabija želi biti domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2030. godine, a u tom cilju nemaju apsolutno nikakvih ograničenja.

Već su dolaskom Cristiana Ronalda pokazali da nemaju problema s novcem, štoviše, imaju ga napretek i spremni su ga potrošiti kako bi doveli najveće zvijezde europskog nogometa.

Hrvatski kapetan Luka Modrić je uspio odoljeti zovu novca iz Gulfskog zaljeva, ali hoće li to moćiBenzema i Lionel Messi, mogli bismo vrlo skoro saznati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider