Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
atalanta ne posustaje

Roma uspješno prošla teško gostovanje kod Jurićeve Genoe

Rimski klubovi Roma i Lazio upisali su minimalne pobjede ove nedjelje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roma je slavila na gostovanju kod Genoe, koju vodi naš Ivan Jurić, s 1-0, a susret je odlučio autogol Izza u 36. minuti. Roma je došla na svega jedan bod od vodećeg Juventusa, koji ima dvije utakmice manje.

Uvjerljiva je bila Atalanta u gostima kod Chieva s čak 4-1, pa je klub iz Bergama opet na petom mjestu. Ispred njih, na četvrtoj poziciji, nalazi se Lazio koji je u nedjelju sretno pobijedio Crotone golom Immobilea u 90. minuti. Bez golova su odigrali Sassuolo i Torino, dok je susret Pescare i Fiorentine odgođen.

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić na najbolji je način ušao u novu godinu postigavši oba gola u pobjedi svog Intera na gostovanju kod Udinesea (2-1).

Udinese je poveo u 17. minuti golom Jankta, da bi Perišić s dva gola preokrenuo. Prvo je u 45. minuti preciznim udarcem izjednačio, da bi u tri minute prije kraja glavom donio pobjedu klubu iz Milana. Perišić je ove sezone u Seriji A zabio šest golova. Marcelo Brozović je također odigrao cijelu utakmicu za Inter koji je trijumfom skočio na sedmu poziciju. Kod Udinesea je Stipe Perica ušao u 72. minuti.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider