Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak nakon osam godina

Rog predstavljen u Dinamu: ''Daj Bože da se vratim protiv Hajduka, došao sam po naslov!''

Marko Rog danas je predstavljen kao novi igrač Dinama

Marko Rog danas je predstavljen kao novi/stari igrač Dinama, iako je ozlijeđen, u klubu se nadaju da bi Rog mogao zaigrati za nešto više od mjesec dana.

28-godišnjak iz Nedeljanca ozlijedio je koljeno u kolovozu te se nada skorom povratku na travnjake HNL-a nakon osmogodišnje talijanske avanture s jednim kratkim izletom u španjolsku Sevillu.

Robert Jarni Jarni iskren o Dinamovim šansama za prolaz: ''Betis je puno bolji, ne bi trebali imati problema s Modrima'' divider

''Sretan sam. Lijepo se vratiti doma. Vidjeti svoje ljude, pričati naš jezik. Stalo mi je da pomognem klubu. Trenutno nisam spreman za igru, trebam mjesec dana da počnem s ekipom. Pun samo motiva i želim pomoći klubu'', rekao je Rog u uvodu pa nastavio:

''Ranije je bilo drugačije, ali svi mi zajedno moramo gledati za dobro kluba. Najvažnije je da ima dobre rezultate i cilj je da doprinesemo tome. Mučimo se malo, ali nakon toliko godina dominacije dogodi se takva sezona gdje nisi 10 bodova ispred svih u veljači. I dalje smo tu blizu, borit ćemo se do kraja. Vjerujem da je kvalitetna ekipa Dinamo i da može osvojiti naslov''.


Rog bi se trebao vratiti nakon reprezentativne pauze kada Dinamo putuje na noge Hajduku.

''Daj Bože da se vratim na Poljudu, došao sam po naslov!''

''Prva je na Poljudu, bilo bi lijepo odigrati tamo prvu utakmicu. Vidjet ćemo s trenerima da donesemo dobru odluku. Inzistirao sam na posudbi godinu dana, a ne da odem za dva mjeseca. Želim ostaviti dobar dojam'', pa je dodao:

"Daj Bože da se vratim na Poljudu, došao sam po naslov!"

Rog je u redovnom kontaktu s Melnjakom, inače njegovim bratićem, ali i s Markom Pjacom.

Boriša Simanić u dresu Utah Jazz Šokantna ispovijest srpskog košarkaša: "Nisam ni znao da sam ostao bez bubrega" divider

“Melnjak mi je kao brat, bit će zanimljivo u obitelji. Zna da sam veliki Dinamovac. Pjaca mi je prijatelj… Veselim se našim susretima. Volio bih da su obojica tu. Igrali skupa u reprezentaciji. Nadam se da će se oporaviti”.

Spominjao se interes Rijeke, ali ipak je presudila ljubav prema Dinamu.

''Bilo je nešto, ali odabrao sam odmah Dinamo jer je moj klub'', zaključio je Rog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider