Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napoli spustio rampu

Obrat u transferu Marka Roga: Odlazi u Španjolsku, ali pod novim uvjetima

Napoli je postavio nove uvjete u pregovorima oko Marka Roga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Rog na putu je prema Sevilli. Poznati transferni stručnjak Gianluca Di Marzio objavio je da je Rog već ispraznio ormarić u svlačionici Napolija i oprostio se od suigrača. Tijekom utorka trebao bi stići u Andaluziju i obaviti liječnički pregled.

Prema prvotnim informacijama, Rog je trebao otići na posudbu s opcijom otkupa za 15 milijuna eura, a odšteta bi s bonusima mogla doseći i 22 milijuna eura, što bi ga učinilo jednim od najskupljih hrvatskih nogometaša u povijesti.

Međutim, dan kasnije iz Italije su stigle drugačije vijesti. Napoli ne želi trajno prepustiti Roga Sevilli i opcija otkupa ugovora izbačena je iz kombinacija, objavilo je nekoliko talijanskih medija i "insajdera" poput Di Marzija i Claudija Rossa, novinara koji prati Napoli.

Posudba Roga u ovom trenutku čini se izvjesnom, ali ne i trajni odlazak. Čini se da u Napoliju unatoč trenutno ograničenoj minutaži u budućnosti računaju na hrvatskog veznjaka, koji je prije šest mjeseci napunio 23 godine.

  Hitan sastanak u Barci: Od najskupljeg pojačanja u povijesti postao najveći problem Philippe Coutinho (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) +5 Philippe Coutinho (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider