Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svjedoci nečeg posebnog

Prvi nakon Raula: Predstavio se svijetu na način koji bi većina velikana voljela

Real je na Bernabeu uvjerljivom pobjedom protiv Galatarasaya (6-0) učvrstio drugo mjesto u skupini A Lige prvaka te otklonio bilo kakvu opasnost uoči završnice.

Rodrygo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real je već nakon samo 13 minuta vodio s 3-0, uz dva gola Rodryga i Sergija Ramosa iz penala, a upravo je Brazilac bio junak večeri s prvim hat-trickom i postao drugi najmlađi igrač (18 godina i 301 dan) kojem je tako nešto pošlo za rukom u Ligi prvaka.

Rekord kao najmlađi igrač koji je postigao hat-trick u Ligi prvaka drži još jedan igrač Reala, legendarni napadač Raul, koji je do tri gola u jednoj utakmici stigao s 18 godina i 113 dana u listopadu 1995. protiv Ferencvaroša.

Nenad Bjelica (GOL.hr) Bjelica zaustavio prevoditeljicu: ''Ma nije uopće bitno, gospođo, dobro je, recite da je to cirkus'' divider

Nakon utakmice Rodrygo je ušetao u svlačionicu s loptom s utakmice te natjerao suigrače da se potpišu na nju kao uspomenu na nezaboravnu večer. Četvrti start zaredom i noć za ulazak u povijesne knjige. Rodrygo se predstavio svijetu na način koji bi većina velikana voljela.

Savršen hat-trick i asistencija s 18 godina u jednoj utakmici Lige prvaka. Bili smo svjedoci nečeg posebnog.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider