Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raspored ih ne mazi

Menadžer Leicester Cityja zavapio: "Ovakve dvije utakmice u samo 48 sati, to je samoubojstvo"

Giganti stižu u neumojlivom rasporedu, a ozljede se gomilaju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Leicester Cityja Brendan Rodgers rekao je da je "samoubojstvo" da moraju igrati protiv Liverpoola samo 48 sati nakon utakmice s Manchester Cityjem,a s obzirom na rastući popis ozljeda u klubu.

Rodgersova momčad ugostit će Liverpool u utorak nakon njihovog katastrofanog 3-6 poraza od prvaka Manchester Citya na Boxing Day u nedjelju.

Tada je Leicester bio bez brojnih stalnih igrača prve postave, što zbog ozljeda, što zbog bolesti.

Boxing Day Nikad tužnije Štefanje u Premier ligi, bogati plaču, a mali klubovi im odgovaraju: "Pokažite karakter, odradite to!" divider

"Raspored je smiješan, svi to znamo. Igrači se nisu u potpunosti oporavili 72 sata nakon utakmice, tako da je smiješno da igramo u utorak protiv Liverpoola", rekao je Rodgers u ponedjeljak.

"Moram spremiti igrače ​tako da neće biti praktički nikakvog fizičkog napora, samo oporavak i terorija".

Ryan Bertrand u nedjelju nije nastupio na stadionu Etihad nakon što je ozlijedio koljeno na zagrijavanju, dok Jamie Vardy i Wilfred Ndidi nisu bili ni na klupi. Ricardo Pereira, Caglar Soyuncu, Jonny Evans i Wesley Fofana su među nizom drugih koji su ostali izvan terena zbog ozljede.

gol expired Arsenal osigurao mladu zvijezdu do 2027. godine divider

Rodgers je dodao da je njegov tim u još nepovoljnijem položaju jer je Liverpool imao slobodan vikend nakon odgode njihovog okršaja na Boxing Day protiv Leeds Uniteda. Leicester je 10. na ljestvici lige s 22 boda iz 17 utakmica, s 19 bodova zaostatka za drugoplasiranim Liverpoolom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider