Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševio navijače

VIDEO Lewandowski upoznao novu momčad, jedan igrač Barce nije skidao pogled s njega

Robert Lewandowski potpisao je ugovor s Barcelonom do ljeta 2025. godine.

Robert Lewandowski i Miralem Pjanić (Foto: Twitter/FC Barcelona/Screenshot)

Poljski golgeter Robert Lewandowski priključio se pripremama Barcelone u Miamiju u za novu sezonu. Upoznao se s novim suigračima, a sve je nasmijala reakcija bosanskohercegovačkog reprezentativca, Miralema Pjanića.

Dok je Lewandowski šetao od jednog do drugog stola kako bi se pozdravio i osobno upoznao sa svakim igračem, iz daljine je sve pratio Pjanić, koji nije skidao pogled sa sada već bivšeg napadača minhenskog Bayerna.

Oduševilo je to navijače katalonskog kluba, kao i dolazak sjajnog napadača, koji je na tri godine potpisao ugovor s Barcelonom. Navodno su čak tri puta morali povisiti ponudu kako bi je Bavarci prihvatili, a našli su se na iznosu od 50 milijuna eura.

Ousmane Dembele Dembele produžio ugovor s Barcom pa šokirao svlačionicu, senatori ostali u čudu divider

No, El Pais tvrdi da Lewandowski ne ide u Barcelonu za službeno navedenih 50 milijuna eura, već za podosta veći iznos. 

Fiksnih 45 milijuna eura bit će uplaćeno odmah, zatim je tu pet milijuna na ime bonusa koji će biti aktivirani ako Barcelona izbori Ligu prvaka iduće sezone, plus 10 milijuna ako Lewandowski odradi čitavu sezonu kao igrač Barcelone.

Zadnja stavka je najvjerojatnije ubačena kako bi se zaobišao financijski fair-play jer će tih 10 milijuna biti prebačeno u iduću fiskalnu godinu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider