Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastala je tišina

Dembele produžio ugovor s Barcom pa šokirao svlačionicu, senatori ostali u čudu

Ousmane Dembele potpisao je ugovor s Barcelonom do ljeta 2024. godine.

Ousmane Dembele (Foto: Afp)

Od prošlog ponedjeljka Barcelona ima brigu manje, dogovorili su produženje ugovora s jednim od najskupljih pojačanja u povijesti. Ousmane Dembele, koji je stigao za 105 milijuna eura iz Borussije Dortmund, potpisao je ugovor do ljeta 2024.

Nakon što je stavio potpis na ugovor, Dembele je stao pred suigrače u svlačionici i održao kratki govor. Krenulo je uobičajeno, izrazio je zadovoljstvo što ostaje u klubu, što će nastaviti raditi sa suigračima i trenerom Xavijem, a onda je uslijedio - šok.

Dembele šokirao svlačionicu

Dembele je zatražio kapetansku traku, a istog trenutka u svlačionici je nastala smrtna tišina. Nikako se to nije svidjelo senatorima u momčadi, koji nisu blagonaklono gledali na njegovo previranje ove sezone hoće li ili neće potpisati za katalonsku momčad.

No kad je vidio da je vrag odnio šalu, Dembele je samo kratko dodao da se zafrkava, što je izazvalo opće oduševljenje u svlačionici. Svi su prasnuli u smijeh, piše Mundo Deportivo.

Nije oduševio navijače Barcelone

Sve u svemu, Dembele je ispao veliko razočarenje. Od prve četiri sezone, tek onu 2018./2019. možemo ocijeniti prolaznom ocjenom, a početkom prošle sezone potpuno je pao u drugi plan, s tim da je još bio ozbiljno ozlijeđen.

Ipak, sve se promijenilo dolaskom Xavija na klupu. Vratio je Dembelea u prvi plan, a ovaj mu se odužio s čak 13 asistencija u 21 prvenstvenom susretu. Unatoč svemu Dembele je 1. srpnja napustio klub te nije bilo jasno što bi se moglo dogoditi i gdje će nastaviti karijeru.

gol expired Bayern doveo (još) jednog kapitalca: Nije blistao u Italiji, ali vjeruju u njega divider

Razgovori s Xavijem ipak su urodili plodom te je Dembele odlučio staviti potpis na ugovor do 2024. godine. Poznato je kako je pristao i na smanjenje svojih poprilično velikih primanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider