Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odustali od kanea

Dogovoreni su uvjeti suradnje: Robert Lewandowski od ljeta u Real Madridu!?

Poljski napadač Robert Lewandowski navodno je dogovorio sve uvjete suradnje s Real Madridom, te će od ljeta na sebe navući dres Kraljevskog kluba.

Robert Lewandowski (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na pomolu je prvi ovoljetni senzacionalni transfer! Prema pisanju madridskog AS-a, Real Madrid je dogovorio s menadžerom Roberta Lewandowskog, Pini Zahavijem, uvjete buduće suradnje, te je sada još samo preostalo "slomiti" Bayern financijskom ponudom.

Lewandowski je velika želja i svojevrsna misija predsjednika Reala Florentina Pereza još od 2013. godine. No tada se poljski napadač odlučio za transfer u Bayern.

Real još nije kontaktirao čelnike Bayerna, no vjeruje se da će ih cijena od 100-tinjak milijuna eura dovoljno smekšati. Podsjetimo, Lewandowski će 21. kolovoza napuniti 30. godina, što već lagano naginje prema poznijim nogometnim godinama. Realno, na visokoj razini može igrati još 3-5 godina, pa zašto se u smiraju svoje karijere ne bi okušao u jednom od najvećih svjetskih klubova.

Real je odustao od dovođenja Harryja Kanea zbog abnormalno velike svote novca koju Tottenham traži od njega, ali i zbog činjenice da ne znaju kako bi se Kane priviknuo na španjolski nogometni stil, te pritisak koji sa sobom nosi dres Reala.

Lewandowski je i ove sezone najbolji strijelac Bayerna s 23 pogotka, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2021. godine. Podsjetimo, prije dva dana njemački je Kicker objavio kako su iz Bayerna demantirali glasine da će Lewandowski ovog ljeta napustiti Bavarsku, te da se Real mora okrenuti drugim opcijama.

Ušli smo u vremena kada 100, 150, pa čak ni 200 milijuna eura nije previše za jednog igrača. Teško da će Bayern odbiti 100-tinjak milijuna eura za igrača koji će napuniti 30 godina, a kojeg su 2013. godine platiti "samo" 42 milijuna.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider