Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitamo

Bivši Vatreni i naš stručni komentator postaje trener U-17 reprezentacije Hrvatske

Robert Jarni je novi trener Hrvatske U-17 reprezentacije.

Jarni i Kustić (Foto: HNS)

Robert Jarni postao je novi trener kadetske reprezentacije Hrvatske, a danas su dogovoreni svi detalji s HNS-om i Marijanom Kustićem na čelu.

Andre Almeida Jota hvalio Hajduk pa poručio da će Vitoria slaviti na Poljudu: ''Velik klub, ali...'' divider

"Iza Roberta je impresivna igračka karijera u kojoj je igrao za velike svjetske klubove, a pritom je ostavio neizbrisiv trag među Vatrenima. Odlično zna što predstavlja hrvatska reprezentacija i vjerujem da će njegovo iskustvo biti od velikog značaja za naše mlade nogometaše. Želimo mu puno uspjeha u radu, a kao i svaki izbornik, imat će maksimalnu podršku naše administracije kako bi reprezentacija i njegov stožer imali kvalitetne uvjete za rad", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Jarni zadovoljan novim angažmanom i nada se da će pridonijeti razvoju mladih igrača.

gol expired Kraj klečanja prije utakmice u Premier ligi? Jedan klub potvrdio da igrači neće kleknuti divider

"Drago mi je ponovno biti dio HNS-ovog sustava te zahvaljujem na povjerenju predsjedniku Kustiću i Izvršnom odboru Saveza. HNS je međunarodno prepoznat po kvalitetnom radu s mlađim uzrastima, pa stoga osjećam ne samo čast već i veliku odgovornost da dam svoj doprinos daljnjem razvoju mladih igrača. Veselim se ovom izazovu i vjerujem u uspjeh - kako rezultatski, tako i u kontekstu razvoja igrača", izjavio je Jarni.

Jarni je bio prvotimac brončane generacije Vatrenih, odigrao je 81 utakmicu za A selekciju, a svi ćemo pamtiti ljevicu iz pakla protiv Njemačke u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 1998. godine.

Nakon blistave igračke karijere, Jarni je kao trener radio u Hajduku, Istri 1961, Sarajevu, Pečuhu, Puškaš Akademiji i NorthEast Unitedu, a od 2017. do 2019. godine vodio je i hrvatsku U-19 reprezentaciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider