Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije su bili bolji

Raspada se momčad koja je nedavno bila hit u Europi: ''Pitam se za što igra, jedan klub ili trofeje?''

Legendarni stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand predložio je Harryju Kaneu da napusti Tottenham ako želi nešto osvojiti u karijeri.

Harry Kane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši igrač Uniteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand savjetovao je napadača Harryja Kanea da mu je vrijeme da napusti Tottenham.

Kane je sada u svojoj šestoj punoj sezoni u redovima Spursa, ali još uvijek čeka na svoj prvi trofej. Tottenham je 2015. stigao do finala Liga kupa te u sezoni 2016./2017. Završio na drugom mjestu u Premierligi iza Leicestera, prije nego što je prošle sezone igrao finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

Tottenham (Foto: AFP) Pochettino i Tottenham zbog Kovača u kaosu: ''Zločin'', ''horor show'' i ''potpuno poniženje'' divider

U svakom od tih finala Tottenham se morao zadovoljiti srebrnom medaljom, a ulaz u novu sezonu poprilično je turbulentan. Pochettinova momčad eliminirana je iz Liga kupa, u prvenstvu već zaostaje deset bodova, dok u Ligi prvaka ima jedan bod iz dvije utakmice.

''Kad pogledam Harryja Kanea, pitam se za što igra? Želi li biti igrač jednog kluba ili osvajati trofeje?'' rekao je Ferdinand za BT Sport.

Niko Kovač (Foto: AFP) Rapsodija Bayerna ''zaprepastila'' i Kovača: ''Nitko nije mogao sanjati ovakav rezultat'' divider

''I onda si postavite sljedeće pitanje: 'Izgledaju li Spursi kao momčad koja je sposobna osvajati trofeje?' Ne mislim baš. Mislim da su bili bolja momčad prije nekoliko godina'', zaključio je bivši engleski reprezentativac.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider