Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Provjereni model

Rijeka sprema novu transfer-bombu? Zainteresirana za napadača hrvatskih korijena koji igra u Njemačkoj

Napadač Greuter Furtha Branimir Hrgota želja je Rijeke.

Branimir Hrgota (Foto: Afp)

Domaći prvoligaš Rijeka odradila je sjajan posao u ovom prijelaznom roku, ali čini se kako Mišković, Palikuća i društvo još nisu gotovi. Naime, tragaju još za egzekutorom koji će zamijeniti Josipa Drmića i njegov golgeterski učinak, a čini se kako planiraju ponoviti sličan model kao i kad su dovodili švicarskog napadača hrvatskih korijena.

Alen Halilović Alen Halilović predstavljen u Rijeci: Hoće li mu 11. klub u karijeri istu uspjeti oživjeti? divider

Šuška se kako je jedna od želja kapetan Greuter Furtha Branimir Hrgota. Napadač rođen u Zenici ima švedsko i hrvatsko državljanstvo. Lani je igrao u "cvajti" i zabio devet golova uz šest asistencija, a sad bi želio ozbiljniji izazov.

Želi prvoligaški izazov

Njegov sadašnji klub i ove sezone igrat će u drugom rangu njemačkog nogometa, međutim on bi se želio vratiti na prvoligašku razinu. Njemački mediji prenose kako mu je primarni plan pronaći angažman u Bundesligi, međutim ako ne dođe dobra ponuda, Rijeka bi mogla uskočiti. Rijeka je po istom modelu oživjela karijere Marija Gavranovića i Josipa Drmića, a sad bi identično mogla ponuditi i Hrgoti.

Škupi, Lincoln Red Imps, Djurgarden i Kyzylzhar Dinamo iščekuje prvog suparnika, a sad je jasno koliko je težak ždrijeb imala Rijeka divider

Hrgota je, inače, igrao za mlađe selekcije švedske reprezentacije, a svojedobno je bio među kandidatima za Hrvatsku, dok je na čelu Vatrenih bio Niko Kovač, ali na koncu je izabrao Švedsku, za koju je nastupio triput.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider