Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je spremno za slavlje

Rijeka se zagrijava za povijesnu utakmicu: Pogledajte kako dišu navijači!

Rijeka večeras dočekuje Cibaliju na Rujevicu i ima šansu osigurati prvi naslov prvaka Hrvatske.

Na Rujevici se od 19 sati igra povijesna utakmica. Za susret Rijeke i Cibalije danima se tražila karta više. Pobijede li Riječani večeras osvojiti će povijesni naslov prvaka.

Rijeka je danas sportska priča dana! Hoće li danas osigurati naslov prvaka Hrvatske! U Rijeci je i Milan Stjelja. Milane, kakvo je ozračje i kakva su razmišljanja navijača?

„Ovdje u Rijeci praktički je sve spremno za veliko navijačko slavlje. Na Gatu Karoline Riječke još uvijek nema gužve, navijači se tek skupljaju, utakmica počinje u 19 sati. Svi oni koji nemaju ulaznicu doći će ovdje i gledati utakmicu na velikom ekranu. Na istom mjestu će nakon utakmice biti upriličen koncert i vjeruje se da će biti fešta do kasnih noćnih sati", za Vijesti Nove TV javio se iz Rijeke Milan Stjelja.

Navijači su uvjereni da će Rijeka večeras slaviti i da će na Maksimiru protiv Dinama u zadnjem kolu podignuti trofej namijenjen prvaku Hrvatske. Kakvo je raspoloženje navijača i kakva atmosfera vlada u Rijeci pogledajte u priloženim videoprilozima. 

Tekstualni prijenos utakmice pratite na našem portalu GOL.hr od 19.00.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider