Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda gostiju

Rijeka saznala protivnika u 2. pretkolu Europske lige: Iznenađenje u uzvratu!

Rijeka će u 2. pretkolu Europske lige igrati protiv rumunjskog Corvinula...

Slavlje igrača Rijeke (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Rijeka je doznala suparnika u 2. pretkolu Europske lige, a to je rumunjski Corvinul iz Hunedoare.

Rumunji su u uzvratnoj utakmici protiv mađarskog Paksija izgubili na domaćem terenu 2:0, no u prvom susretu kao gosti slavili su 4:0 i s ukupnih 4:2 prolaze dalje. Mađari su poveli u 79. minuti preko Konyvesa, a konačnih 2:0 postavio je Bode u 90. minuti.

Osijek će u 2. pretkolu Konferencijske lige igrati protiv estonske Levadije. Estonci su uzvratnoj utakmici 1. pretkola u Tallinnu odigrali 0:0 protiv litavskog Šiaulaija, a budući da su u prvoj utakmici slavili u gostima s 2:0, prošli su dalje bez većih problema.

Utakmice 2. pretkola Konferencijske lige na rasporedu su 25. srpnja i 1. kolovoza. Osijek će u prvoj utakmici biti domaćin na Opus Areni. Rijeka će u prvom susretu 2. pretkola Europske lige biti gost, dok je uzvrat na Rujevici 1. kolovoza.

Hajduk već otprije zna kako će 2. pretkolu Konferencijske lige igrati protiv HB-a iz Torshavna. Riječ je o klubu s Farskih Otoka. Prva utakmica igrat će se u Splitu 25. srpnja, a uzvrat za tjedan dana u Torshavnu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sretan rođendan španeru Vatrenih i 'plavoj devetki'! 🥳

Hvala ti za one trenutke protiv Brazila, uz želju da se iznenađenje slične magnitude dogodi i sutra na Allianz Areni... 🥳😍🇧🇷
Još jedna zanimljivost iz derbija... ✅️⚽️
Navijačka prepucavanja... 😂⚽
UŽIVO Povijesni event u Sferi: UFC 306 na najatraktivnijoj lokaciji na svijetu, produkcija će biti deset puta skuplja nego inače

Uključite se u prijenos >>> https://rb.gy/m8ji5a