Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kao da se najavilo...

Rijeka nije prvi put pokvarila feštu na Poljudu: "Kao da se ispuhao balon euforije nakon Perišića i Brekala"

Rijeka je slavljem u Jadranskom derbiju svladala Hajduk i preuzela vrh SuperSport HNL-a.

U jubilarnom 100. Jadranskom derbiju u HNL-u Rijeka je ove nedjelje nokautirala Hajduk i izbila na prvo mjesto. Reperkusije te pobjede i dalje su aktualna tema.

U podcastu Utakmicu po utakmicu upitali su Igora Ćurkovića, koji se javio iz splitskog studija, osjeti li se u gradu pod Marjanom razočaranje poslije trijumfa Riječana.

"Osjeti se, ali nije da nismo najavili. Bili su naši podcasti ispunjeni riječkom matematikom da su s dvije pobjede u ovom tjednu na vrhu ljestvice. Pogotovo jer Rijeka ima tradiciju pobjeđivanja na Poljudu i kvarenja fešti. Nekako je moj dojam da, nakon što su predstavljeni Perišić i Brekalo, da je to ispuhalo cijeli balon euforije. Utakmica nakon toga nije izdržala do kraja na tom nivou", rekao je Ćurković, a o samoj utakmici je dodao:

"Nije se ništa posebno događalo, nijedni ni drugi nisu imali konkretne prilike, s tim da je Rijeci to odgovaralo jer Rijeka ima odlične prekide. U drugom poluvremenu Hajduk niti jednom nije uspio napraviti to što je radio kroz prvo poluvrijeme."

Na koncu je istaknuo:

"Rijeka je imala dva ogromna junaka u Galešiću i Mitroviću koji su prvi put stali jedan uz drugoga. Iznijeli su teret koji je nenormalno težak jer ne samo da ti moraš zatvoriti Livaju, nego ti moraš Rijeci dati sve ono što joj daju Dilaver i Mitrović kad igraju u tandemu."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider