Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KORONAVIRUS UŠAO U HNL

Rijeka nakon Istre potvrdila da ima zaraženog igrača, a danas igraju međusobno

Rijeka je objavila da je jedan njezin igrač zaražen dva sata prije utakmice protiv Istre koja je također danas potvrdila da ima igrača s koronavirusom.

Igrači Rijeke (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Samo nekoliko sati prije gostovanja kod Rijeke u trećem kolu Prve Hrvatske nogometne lige, Istra 1961 objavila je da je njezin nogometaš pozitivan na koronavirus, priopćio je pulski prvoligaš, uz napomenu da ne mogu objaviti identitet oboljelog igrača sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Prema najnovijim vijestima i Rijeka je potvrdila da ima zaraženog igrača, ali nije poznato tko je u momčadi dobio koronavirus. Uz sve to utakmica će se normalno odigrati od 18 sati.

Igor Bišćan i Zorislav Srebrić na finalu Kupa Koronavirus ušao u HNS: Izbornik Igor Bišćan pozitivan, objavljeno tko će ga zamijeniti

"Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač iz HNK Rijeka pozitivan na COVID-19.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus.

Igraču je nakon pozitivnog nalaza određena samoizolacija. HNK Rijeka pravovremeno će obavijestiti javnost o svim novim događanjima", objavila je Rijeka na službenim stranicama.

Grb NK Istra 1961 U Istri na koronu pozitivan Španjolac, ostali ne moraju u samoizolaciju

Hrvatski nogometni savez također je pogođen koronavirusom. Izbornik Igor Bišćan i cijeli stručni stožer mlade hrvatske reprezentacije pozitivan je na koronavirus. Saznajemo da je pozitivan i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati