Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
raritetna situacija

Tomić komentirao tri autogola svojih igrača: "Nervira me to"

Goran Tomić bio je kritičan prema svojim igračima nakon visokog poraza od Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Tomić je upisao poraz u derbiju kola – Dinamo je na Rujevici s 5:1 pobijedio njegovu Rijeku te je matematički osigurao novi naslov prvaka, četvrti u nizu i 22. od neovisnosti Hrvatske.

''Prvo, čestitam Dinamu na pobjedi i tituli, bili su najbolji tijekom cijele sezone. Prvih pola sata smo dobro igrali, međutim nakon toga je Dinamo preuzeo kontrolu, ali što me nervira jest da je svaka imalo opasna situacija gol. Nemate što očekivati ako u dvije minute primite dva gola. Sigurno da me brine ta faza obrane gdje protivnik dođe do prilike prelako, a pored toga smo si zabili i tri autogola'', rekao je Goran Tomić.

Prokomentirao je i tu raritetnu situaciju – čak tri autogola njegovih igrača.

''Generalno fazu obrane ne igramo dobro, puno primamo golova, generalno nisam zadovoljan s te strane. To je i velika kvaliteta Dinama koji te stisne, pa se povučeš iako ne želiš, ali sigurno da moramo bolje'', rekao je.

gol expired Krznar nakon prve trenerske titule: "Naš put još nije završen, želimo osvojiti i Kup" divider

Rijeku čeka težak raspored u borbi za Europu do kraja. Hajduk zaostaje samo jedan bod, a čekaju ih utakmice protiv dva kluba koja se bore za ostanak – Slaven Belupa i Varaždina – i jednog koji je u europskoj konkurenciji (Gorica).

''Treba gledati s pozitivne strane, došli smo u poziciju da sami odlučujemo. Dobro je da je utakmica za dva dana, uvjeren sam da možemo izboriti Europu'', rekao je Tomić.

Podsjetimo, četvrto mjesto vodi u Europu ako Dinamo pobijedi Istru u finalu Kupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider