Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ponajbolja sezona u povijesti"

Krznar nakon prve trenerske titule: "Naš put još nije završen, želimo osvojiti i Kup"

Dinamo je petardirao Rijeku i potvrdio titulu, a njegov trener bio je posebno zadovoljan drugim poluvremenom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S Damirom Krznarom u ulozi glavnog trenera Dinamo je osvojio naslov prvaka Hrvatske, četvrti uzastopni i 22. ukupno. Modri su Rijeci isporučili petardu i time pobjegli Osijeku na +10 uoči posljednja tri kola, a sve to nakon što su već poslije 20-ak sekundi primili pogodak na Rujevici i našli se u rezultatskom zaostatku.

"Usprkos tom hladnom tušu u prvoj minuti, bili smo u fokusu već tamo u petoj, šestoj minuti. Opterećivala nas je samo naša izvedba i brzo smo se vratili, bili smo u kontroli i vjerovali smo da možemo", izjavio je zadovoljni Krznar poslije utakmice za Arenusport

Je li postojala određena bojazan da bi taj rano primljeni pogodak mogao utjecati na igrače i njihovu izvedbu?

"Uopće nismo u pripremi utakmice razmišljali ni spominjali pobjedu kao takvu. Jedino što je bilo bitno je da u djelo sprovedemo ono što smo zacrtali, a rezultat dolazi kao posljedica toga i danas je došao. Izuzetno dobra reakcija u drugom poluvremenu, dobili smo s tom jednom izmjenom odmah ono što smo od Ivanušeca i očekivali. Unatrag zadnje dvije-tri utakmice nismo uspijevali držati tempo, ali danas smo bili malo pametniji, bolje smo rasporedili snage", istaknuo je Krznar. 

gol expired Dinamo uraganskim preokretom razmontirao Rijeku: Modri utrpali pet komada i obranili naslov prvaka! divider

U završnom osvrtu na cijelu sezonu Krznar je rekao:

"Naš put još nije završen, mi pretendiramo i na Kup i tek onda bi ta sezona bila fantastična, onda bi to bila možda i najbolja sezona u Dinamovoj povijesti, ako izuzmemo onu 1967. godinu. Pokušat ćemo s igračima koji nisu u prvom planu u ove preostale tri utakmice vidjeti što možemo od njih očekivati, dati ćemo svima šansu. Čestitam igračima, cijeloj Dinamovoj radnoj zajednici, Zoranu Mamiću..."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider