Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
objavili na instagramu

Riječani priznali kako su oni objavili snimku o igraču Hajduka: ''Ispričavamo se svima''

HNK Rijeka brzo je reagirala te uputila ispriku onima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je društvenim mrežama počela kružiti još jedna sporna snimka koja će podignuti tenzije između hrvatskih nogometnih klubova, danas se službenim priopćenjem oglasila HNK Rijeka.

Podsjetimo, na snimci jednog treninga na zatvorenom riječkog kluba netko komentira kako bi igrača Hajduka Filipa Krovinovića netko mogao ''nalampati'' u Zagrebu gdje je i rođen, dok druga osoba govori kako bi to volio.

Nije poznato o kome se radi na snimci, jesu li to igrači ili djelatnici kluba, no HNK Rijeka je priznala kako se radi o snimci objavljenoj na njihovim službenim kanalima.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

''HNK Rijeka se ovim putem ispričava zbog neprimjerenog jezika koji je korišten u videu objavljenom na službenom Instagram profilu kluba. HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren, ali iza komentiranja događaja u kratkom videu, nije bilo nikakve loše namjere niti ikakvog poziva da se nekome nešto loše dogodi kao što se želi iskonstruirati.

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve klubove i navijače u Hrvatskoj neka utakmice budu praznik nogometa u nikad zanimljivijem i uzbudljivijem HNL-u.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider