Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
PRED SUSRET S AUSTRIJOM

VIDEO Reprezentacija stigla u Osijek, potvrđeno kako će Modrić svakako zaigrati

Stipe Antonijević javio se iz Osijeka i donio posljednje informacije iz redove nogometne reprezentacije Hrvatske.

Izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić priključili su se reprezentaciji u Osijeku. Dalić je vodio prvi trening na Gradskom vrtu, a svi reprezentativci su mu jedan po jedan prišli i izrazili sućut zbog gubitka oca.

Što se tiče onoga što navijače vjerojatno najviše zanima, još uvijek nije poznato kolika će biti minutaža Luke Modrića na sutrašnjoj utakmici. O tome će Dalić tek večeras s njim osobno porazgovarati, dok je Vedran Ćorluka potvrdio kako će Luka svoju ulogu svakako imati. Potvrđeno je i kako će sve četiri utakmice propustiti Joško Gvardiol.

Ćorluka o stanju u momčadi i analizi protivnika

Nešto o stanju u reprezentaciji i tome kako je na sve djelovala vijest o smrti izbornikovog oca, Ćorluka je otkrio za Dnevnik Nove TV.

„Naravno da je to tužna vijest za sve nas i da su igrači posebno motivirani. Probat ćemo sve napraviti da ga barem malo podignemo u ovim teškim trenucima“, rekao je izbornikov pomoćnik, okrenuvši se reprezentaciji Austrije na čijoj klupi debitira Ralf Rangnick:

„Nije bilo jednostavno ih analizirati. Uzeli smo neke utakmice Manchester Uniteda koje je Ralf Rangnick donedavno vodio. Tu smo tražili neke informacije, kao i s nekih njihovih treninga. Nije bilo lako, ali mislim da smo se dobro pripremili. Znamo kakav nogomet on preferira i možemo očekivati jednu poletnu Austriju s puno presinga, ali znat ćemo odgovoriti na to.“

Potvrđeno je kako su rasprodane sve ulaznice za susret na Gradskom vrhu, a oni koji ih nemaju mogu uživati u prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr. Početak utakmice zakazan je za 20 sati i 45 minuta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider