Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još malo do početka...

Reporter Dnevnika Nove TV s navijačima ispred Maksimira

Manje od dva sata prije početka povijesne utakmice Dinama i Benfice u Zagrebu vlada uzavrela navijačka atmosfera.

Galerija Stipe Sladoljev (GOL.hr)

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev javio se za Vijesti u 17 ispred stadiona Maksimir manje od dva sata prije početka utakmice Europske lige, u kojoj Dinamo ugošćuje Benficu.

Dinamo će i drugu utakmicu zaredom u nokaut fazi Europske lige igrati pred punim maksimirskim tribinama, što će mu sigurno biti jaki vjetar u leđa protiv moćne portugalske momčadi.

"Ulazi na stadion otvoreni su oko 16:30. Nema još prevelike gužve, ali navijači se polako skupljaju. Puno je već gužva u fan zoni, gdje će navijači bez ulaznica gledati utakmicu na velikom ekranu. Unatoč izostanku kapetana Ademija navijači Dinama su optimistični", otkrio je reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev.

Benfica na Maksimir dolazi osokoljena pobjedom u velikom portugalskom derbiju protiv Porta i to na gostovanju. Bilo je 2:1 za Benficu, koja je s ta tri boda preuzela vodstvo na prvenstvenoj ljestvici 10 kola prije kraja.

"Iako Dinamo igra bez kapetana i trenera, ni Benfica nije bez problema. Igraju bez kapetana i dokapetana, bez dvojice najboljih asistenata. Igraju u velikoj formi, bore se za naslov prvaka u Portugalu i možda je upravo to velika prilika za Dinamo u prvom susretu", rekao je reporter Dnevnika Nove TV.

Kakav ishod predviđate za okršaj Dinama i Benfice na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider