Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zasluženo

Prvi stranac na klupi Osijeka u povijesti produžio ugovor do 2024. godine

Rene Poms je produžio ugovor s Osijekom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je krenuo u novu godinu s puno problema, prvo je stigla blokada transfera zbog neisplate preostalih rata LASK-u i Sutjesci, a nedugo nakon uslijedio je egzodus najboljih igrača.

Anton Walkes Preminuo suigrač hrvatskog nogometaša: Pronašli ga bez svijesti, imao je samo 25 godina divider

Kleinheisler je otišao u Grčku za ''siću'' nakon što nije želio produžiti ugovor, dok je Beljo otišao put Njemačke iako ga se povezivalo s Dinamom. Navodno je i Ivušić na izlaznim vratima prema zadnjim glasinama, šuška se o interesu s Cipra.

Trossard i Brozović Arsenal dogovorio veliko pojačanje: Na Mudrika će lako zaboraviti navijači Topnika divider

Itekako je prometno u Osijeku, ali stiže jedna dobra vijest. Rene Poms je potpisao ugovor s Bijelo-plavima do ljeta 2024. godine.

Poms se izborio za svoju poziciju, Osijek je želio Gorana Tomića, ali dok su se razgovori zakomplicirali zbog potraživanja Miškovića i Rijeke, Austrijanac je marljivo skupljao bodove i zaslužio svoje mjesto stalnog trenera.

Danska reprezentacija Hrvatska će za pobjedu morati nekako proći pored danskog vanzemaljca divider

Pomsu je ovo prvi samostalan trenerski posao, do sad je u stopu pratio Nenada Bjelicu kojem je gotovo deset godina bio pomoćnik.

''Sretan sam jer je ovo moj prvi ugovor kao glavni trener. Do sada sam uvijek bio u ulozi pomoćnika tako da je ovo velika stvar za moju karijeru. Zahvalan sam NK Osijek što sam dobio priliku za početi trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom'', rekao je Poms nakon potpisivanja ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider