Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"OPRAO" JE I VIDU

Najpoznatiji dinamovac među glumcima žestoko prema Bišćanu: "Neviđena debilana, ovo je izdaja!"

Rene Bitorajac s velikim je emocijama pratio susret AEK-a i Dinama, u kojem je hrvatski prvak na teško opisiv način eliminiran iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Igor Bišćan (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Svaki navijač Dinama s nevjericom je gledao u ekran na kraju utakmice AEK-a i njegovog kluba, u trećem pretkolu ovosezonske Lige prvaka. Teško je reagirao na ispadanje u situaciji gdje u sudački produžetak ulaziš s rezultatom koji donosi prolaz te koji i uz jedan primljeni pogodak garantira produžetke.

Almeyda s dresom u čast Michalisa Emotivan trenutak u svlačionici AEK-a, Michalisova majka došla čestitati igračima divider

Samo desetak minuta nakon početka tog suačkog dodatka, koji je trebao iznositi pet minuta, Dinamo je poslan u play-off Europske lige.

Žestoko na Bišćana, po njemu glavnog krivca

Čovjek koji je posljednjih dana bio u jednoj zanimljivoj situaciji, budući da su Grci njegovu ulogu iz filma Metastaze iskoristili za prikaz Dinamovih huligana, je Rene Bitorajac. Veliki navijač Dinama, koji se nakon ovakve utakmice odlučio oglasiti na Facebooku te proglasiti krivca za ovakav rezultat. To je po njemu trener Igor Bišćan.

"Pišu portali o neviđenoj drami u Ateni. Ja bih pisao o neviđenoj debilani", započeo je svoj podulji upis Bitorajac, nastavivši:

"Sudac diže nadoknadu od pet minuta i umjesto da se rascjepkaš s dva prekida, zamjenama koje si ionako već trebao napraviti jer je protivnik osvježio pola svoje ekipe, ti ništa. Primaš gol, ali niti tada ne mijenjaš, a ima još tri minute. Wtf?"

"Ovo je izdaja"

Bitorajac se upitao ono što i mnogi, dodavši kako bi prethodni Dinamov trener, Ante Čačić, ovo sve puno uspješnije priveo kraju.

"Nisam se nikad igrao izbornika, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama kaj iskreno navijamo za Dinamo, a dečki su već utakmicu dobili", još je vrlo emotivno dodao.

Vidu nazvao kretenom

Bitorajac je imao poruku i za bivšeg igrača Dinama i legendu hrvatske reprezentacije, a sinoć junaka AEK-a, Domagoja Vidu, strijelca pogotka kojim je za Dinamo ova avantura završena.

Igor Bišćan Bišćan teškom mukom birao riječi nakon poraza: “Ovo mi je vjerojatno najgori trenutak u životu“ divider

"I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?!", šokirao se Rene, mnogima puno poznatiji kao Krpa ili Robert Kumerle.

Rene je na papir iznio ono što osjeća veliki broj navijača Dinama, koji su vjerovali u još jednu sezonu grupne faze Lige prvaka. Umjesto toga, na plavima je vratiti koncentraciju i najozbiljnije moguće krenuti u susret play-offa Europske lige protiv praške Sparte.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider