Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
uzbudljiva hnl nedjelja

Još jedno iznenađenje: Lokomotiva zaustavila Dinamo, VAR nije bio naklonjen Modrima

U gradskom derbiju Lokomotiva je otela bodove Dinamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 10. kola Prve HNL, sudaru prvaka i doprvaka, Dinamo i Lokomotiva su u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1:1.

Gledajući položaj na ljestvici prošlog prvenstva, bio je to okršaj dviju najboljih momčadi, no ove sezone Lokomotiva nudi skromne rezultate i gradski derbi je dočekala na začelju ljestvice.

Dinamo je poveo u osmoj minuti golom Luke Ivanušeca. Kastrati je prošao po krilu, te povratnom loptom uposlio Ivanušeca koji je pogodio suprotni kut za vodstvo Modrih.

Lokomotiva je bila korak do izjednačenja u 37. minuti, no Kolinger je pogodio gredu nakon dobre lopte Aliyua. Pet minuta kasnije domaćin je ipak izjednačio. Moharami je poklonio loptu suparniku, a Kallaku odlično asistirao za Aliyua, koji je zabio pored nemoćnog Livakovića.

Hrvatski prvak je u 49. minuti golom Lovre Majera stigao do nove prednosti, no radost gostiju kratko je trajala. Sudac Strukan je nakon pregleda video snimke poništio pogodak zbog zaleđa.

gol expired McGregor se vraća i mijenja kategoriju: Poznat je protivnik, hoće li se vratiti i Khabib? divider

U 71. minuti opasno je zaprijetio Kastrati no pucao je pored Lokomotivina gola, a u 80. minuti je odličnu priliku imao Kallaku, ali je i on bio neprecizan.

U prvom nedjeljnom susretu Šibenik je na stadionu Šubićevac pobijedio Rijeku s 2:0, ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima nakon 10 godina.

Šibenik je trećom pobjedom ove sezone skočio na sedmo mjesto sa 10 bodova koliko ima i Hajduk na šestoj poziciji, no Splićani imaju dvije utakmice manje. Rijeka je ostala na četvrtom mjestu sa 12 bodova iz sedam susreta.

U vodstvu je Dinamo sa 23 boda ispred Gorice (16) i Osijeka (16). Na začelju su Lokomotiva (7) i Varaždin (7).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider