Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Lige prvaka

VIDEO Dok je Modrić davao izjavu, iza leđa mu se odvijala prava drama

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić osvojio je petu Ligu prvaka u karijeri.

Luka Modrić (Foto: YouTube/CBS Sports/Screenshot)

Nogometaši Real Madrida su pobjednici 67. izdanja Lige prvaka. U finalu igranom na Stade de Franceu svladali su Liverpool s 1:0 i tako stigli do svog 14. naslova prvaka Europe.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić osvojio je svoju petu Ligu prvaka u isto toliko finala i za nagradu dobio novi ugovor, i to do 30. lipnja 2023. godine po istim financijskim uvjetima.

Tek što je sudac Clement Turpin odsvirao kraj susreta, nastala je prava ludnica u Parizu. Realovci su poletjeli jedan drugome u zagrljaj, a potom burno proslavili treći trofej ove sezone.

Nakon što je pehar dodijeljen nogometašima Real Madrida, novinari američke CBS televizije uhvatili su kapetana Vatrenih kako bi uzeli njegovu izjavu.

Ludnica u Madridu: Mbappe dobio neviđenu porciju uvreda, Marcelo briznuo u plač, a Modrić pobrao ovacije Real Madrid slavi naslov prvaka Europe Igrači Reala slave naslov prvaka Europe u Madridu Marcelo slavi naslov prvaka Europe u Madridu +1 Real Madrid slavi naslov prvaka Europe

"Ne znam što reći, ovo je nevjerojatno. Pet puta osvojiti Ligu prvaka u isto toliko finala, ma to je nevjerojatno. To je karakter, srce. Ova momčad ima sve kvalitete koje su potrebne da postanete prvak".

Dok je Luka davao izjavu, iza njega se odvijala prava drama. Nekoliko navijača je preskočilo ogradu i utrčalo na teren. Čini se da su redari imali velikih problema, i to s jednim navijačem koji im je dva puta uspio pobjeći iz ruku, ali i na kraju su to uspjeli nekako razriješiti.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

No čini se da je Pariz itekako zakazao u organizaciji finalne utakmice Lige prvaka. Zbog toga će UEFA, Francuski nogometni savez, nadležne vla Ludnica u Madridu: Mbappe dobio neviđenu porciju uvreda, Marcelo briznuo u plač, a Modrić pobrao ovacije Real Madrid slavi naslov prvaka Europe Igrači Reala slave naslov prvaka Europe u Madridu Marcelo slavi naslov prvaka Europe u Madridu +1 Real Madrid slavi naslov prvaka Europe sti i policija održati krizni sastank na kojem će se razgovarati o brojnim incidentima koji su zabilježeni prije, tijekom i nakon utakmice.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider