Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cromilan

Ante Rebić morao ispravljati traljavog Ibrahimovića: Milan na hrvatski pogon juri naslov prvaka

Ante Rebić zabio je vodeći pogodak za Milan na teškom gostovanju kod Bologne.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni velikan Milan zajedno sa svojim navijačima diljem svijeta čeka naslov prvaka Italije punih deset godina. Ove sezone nogometaši Milana na najboljem su putu da konačno dođu do naslova prvaka, do kojeg ih vuče legendarni Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač zabio je 12 pogodaka u ovoj sezoni i jedan je od glavnih razloga zbog čega je Milan trenutno vodeći sastav Serie A s dva boda više od gradskog rivala Intera. No, kada zapne Ibra, tu je hrvatski dvojac da ga ispravi.

Mario Mandžukić odnedavno je postao novi igrač Milana, no Ante Rebić je već drugu sezonu vrlo važan član ove nove momčadi. Nakon što je prebolio koronavirus, Rebić se vratio u početni sastav i odmah popravio traljavi udarac Ibrahimovića s bijele točke na gostovanju kod Bologne.

Rebić je natrčao na odbijenu loptu i mirno zabio pored vratara za 1:0 i vodstvo Milana. Utakmica je u konačnici završila pobjedom Rossonera 2:1. 

Promašaj Ibrahimovića i pogodak Ante Rebića pogledajte ovdje. 

gol expired Hrvatskoj treba ''ubojica'' s devet metara: Zašto najbolji hrvatski šuter nema mjesta u reprezentaciji? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider