Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hladnokrvna najava

Rebić uoči Dinama: "Nema puno emocija, ja sam s juga. Utakmica kao svaka druga"

Večeras od 21 sat igra se susret 5. kola Lige prvaka Dinamo - Milan na Maksimiru.

Ante Rebić (Foto: Afp)

Večeras je pred nogometašima Dinama odlučujuća utakmica za nastavak europske sezone. U sklopu 5. kola Lige prvaka na Maksimir stiže Milan, a Modrima samo pobjeda osigurava drugo ili treće mjesto u skupini, odnosno mjesto koje donosi europsko proljeće.

Za goste će zaigrati i hrvatski nogometaš Ante Rebić koji je kratko najavio večerašnji susret za talijanski SportMediaset:

"Nemam puno emocija, dolazim s juga Hrvatske. Ovdje imam puno prijatelja, ali ovo je za mene utakmica kao i svaka druga", rekao je hrvatski nogometaš u najavi pa otkrio kakvu utakmicu očekuje na maksimirskom stadionu:

gol expired Juniori Dinama upisali novi poraz od Milana i smanjili šanse za prolaz, presudio im jedanaesterac divider

"Mjesecima nisu izgubili kod kuće. Također, pobjeđivali su velike momčadi ovdje. Znamo što nas čeka, dobro smo pripremljeni i nadamo se da ćemo donijeti sva tri boda kući", kazao je pa odgovorio koje su najveće prednosti zagrebačkog sastava:

Rebić želi samo jedno - pobjedu protiv Dinama

"Igraju kod kuće i imat će više samopouzdanje nego na utakmici u Milanu, ali to ništa ne mijenja za nas. Želimo pobijediti i proći dalje", zaključio je.

Nakon četiri odigrana kola Milan je posljednja momčad skupine s četiri boda, koliko ima i Dinamo na trećem mjestu, dok im drugo mjesto, koje drži RB Salzburg, bježi dva boda.

Na prvom je mjestu Chelsea sa sedam bodova.

U prošlom susretu, koji je odigran na San Siru, nogometaši Milana pobijedili su Dinamo s 3:1. Zabijali su Giroud, Saelemaaekers i Pogba, dok je jedini pogodak za Modre zabio Mislav Oršić.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider