Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ništa od ''ujedinjenja''?

Rebić u Mourinhovim planovima, ozljeda u Liverpoolu potaknula nove glasine o Vidi

Dvojica hrvatskih nogometaša spominju se u engleskim medijima zbog mogućih transfera u Premierligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih se dana mnogo priča o mogućem transferu Domagoja Vide, koji je svojim igrama na Svjetskom prvenstvu oduševio mnoge trenere i menadžere. Kolaju razne informacije u medijima, a čini se kako su neki ipak otišli predaleko u kalkulacijama.

Najviše se kao moguća nova destinacija hrvatskog stopera spominje Liverpool, ali  tabloidi pišu kako ide u Barcelonu, West Ham, Arsenal, da ne nabrajamo sve klubove u koje ga sele. Sigurno je da će Bešiktaš unovčiti Hrvata, samo je pitanje gdje i za koliko (spominje se cifra od 25 milijuna eura).

Jučer su se glasine opet rasplamsale jer se na američkoj turneji na utakmici protiv Borussije Dortmund ozlijedio Liverpoolov stoper Joel Matip. Logično su mnogi pomislili kako će sad Jurgen Klopp sigurno jače pokucati na vrata svog sportskog direktora Michaela Edwardsa, koji je ove sezone skinuo lokot s blagajne.

No novinar Liverpool Echoa, vodećeg lista u tom engleskom gradu, tvrdi kako Domagoj Vida ne stiže na Anfield.

''Jurgen Klopp nema namjeru potpisati novog braniča unatoč ozljedi Matipa. Ne postoji interes Liverpoola za Domagoja Vidu te su u klubu iznenađeni konstantnim špekulacijama vezanima za taj transfer'', napisao je dobro upućeni James Pearce.

Vidjet ćemo želi li Liverpool preko svojih kanala samo spustiti cijenu ili je jednostavno cijela stvar prenapuhana i neće biti ništa od ''ujedinjenja'' s Dejanom Lovrenom.

Mediji na Otoku opet spominju ime Ante Rebića kao jednog od igrača na popisu želja Josea Mourinha. Čini se kao idealna kombinacija s obzirom na Rebićevu borbenost i Joseovu zaljubljenost u takve igrače. Portugalac želi dobiti širinu u momčadi, pa se spominju imena Williana i Rebića.

Brazilac je bio prva opcija u viziji Barcelone, pa su se ipak odlučili za duplo jeftinijeg Malcoma kojeg su u posljednji trenutak preoteli Romi. Chelsea navodno traži 80 milijuna eura za 29-godišnjaka, pa ne bi bilo čudno da se i Mourinho odluči za mlađeg i jeftinijeg Rebića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider