Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
staro društvo na okupu

Rebić već napušta Milan i vraća se starom jatu? Fotografija i "slučajan" susret podigli prašinu

Rebićev posjet starom društvu pokrenuo je glasine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Rebić nije se najbolje snašao na posudbi u Milanu; uz njegovo ime stoji statistika od sedam utakmica i nula golova, pa je bilo logično da se ubrzo pojave priče da bi mogao napustiti Rossonere.

Prema zadnjim napisima iz njemačkih medija, Rebić bi se mogao vratiti i u stari klub – Eintracht Frankfurt. Puno pozornosti dobilo je njegovo nedavno druženje sa starim prijateljima. Filip Kostić objavio je fotografiju sa zajedničke večere, na kojoj se hrvatski krilni igrač, čini se, dobro zabavlja sa starim društvom.

gol expired Bivši igrač Bayerna i Juvea otkrio Pepovu mračnu stranu i anegdotu s Ronaldom: "On nije normalan" divider

U istom restoranu našao se i trener Adi Hütter - prema njegovim riječima, sasvim slučajno.

"Slučajno sam i ja bio tamo. Razgovarao sam s Antom 20 minuta, bio je to sjajan razgovor. Njegov kontakt s Frankfurtom nije se nikad izgubio", rekao je Hütter.

gol expired Kako protiv Messija? Zidane otkrio: "Mateo Kovačić bio je pravi čovjek za to" divider

Rebić je na posudbi u Milanu do kraja sezone 2020./2021., ali nakon druženja sa starim društvom, u njemačkim medijima piše se da bi se mogao i ranije vratiti u Eintracht, s kojim ima ugovor do ljeta 2022.

"Ante je samo na posudbi u Milanu. U jednom trenutku će se vratiti. Kada točno, ne znamo. Vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je na press-konferenciji Hütter i samo pojačao dojam da bi se hrvatski reprezentativac mogao vratiti starom jatu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider