Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa što to radi s kosom?

Realovac opet živcira navijače i sve u klubu, ovaj put je bila stvar u frizuri

Nevjerojatno je što se događa s Iscom svih ovih godina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Realu se ponavlja još jedna priča s Garethom Baleom. Da, čovjek je zabijao u svim tim silnim finalima Lige prvaka, ali ne možemo baš samo po tome mjeriti njegovu eru u Realu. Gledajući s odmakom, ipak se mnogo više očekivalo od njegove karijere na Santiago Bernabeu.

Još jedan takav slučaj, ako ne i gori, jest Iscov. Tepali su mu da je najbolji španjolski nogometaš, da je sadašnjost i budućnost Reala, ali nakon što je godinama Zidaneu bio neka vrsta džokera, sada je Isco praktički strano tijelo.

gol expired Rakitić se oglasio nakon emotivnog trenutka i osvete Barci, reakcije pljušte: "Zasluženo poniženje" divider

Bale je od Reala više volio Wales i golf, ne znamo koji su Iscovi prioriteti, ali nakon što se s Marcelom smijuljio kad je njegov klub ponižen od trećeligaša u Kupu kralja sada je navijače opet naživcirao zbog – frizure.

Naime, kamere emisije El golazo de gol snimile su Isca koji se trebao zagrijati za ulazak u igru pred kraj utakmice. Izračunali su mu da mu je trebalo skoro minutu i pol da krene sa zagrijavanjem, što je posebno naživciralo jednog od Zidaneovih pomoćnika.

Isco je prvo nekoliko puta močio kosu kako bi namjestio frizuru, a onda je imao problema s vezanjem kose u rep. Trener je stajao pored njega i gledao sve to u nevjerici. To je sve odgodilo njegov početak zagrijavanja, a u Španjolskoj takve stvari ne prolaze samo tako i o njima se raspravlja u kasnijim emisijama.

Naravno da su navijači zbog svega dodatno iznervirani, a nije baš ni jasno zašto Isco davno sreću nije potražio drugdje kad mu u Madridu očito nije lijepo. A nije da ga nije tražilo pola Europe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider