Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE RADE DA GA DOVEDU

Real udara ispod stola, svojoj najvećoj želji poručili da nipošto ne potpisuje novi ugovor!

Glavna transfer želja Real Madrida za iduću sezonu mogao bi biti Alphonso Davies, a ne Kylian Mbappe.

Florentino Perez (Foto: Afp)

Priča o Kylianu Mbappeu i Real Madridu traje već nekoliko prijelaznih rokova, no Francuz i dalje nije postao članom Kraljevskog kluba.

Ovogodišnje ljeto donijet će novu priliku za njihov dogovor, no sve je više medije koji donose priču o tome kako Mbappe nije glavna Realova želja. Njihov prioritet je jedan drugi nogometaš.

Real treba pokriti najkritičniju poziciju

Kako je još od odlaska Marcela pozicija lijevog bočnog Realova rak rana, oni bi to htjeli na dulje vrijeme riješiti angažmanom Bayernovog kanadskog nogometaša, Alphonsa Daviesa.

Kako javlja Sky Deutschland, Real je otvoreno kontaktirao 23-godišnjeg nogometaša porijeklom iz Liberije i poručio mu da ne potpisuje novi ugovor s Bayernom, koji bi mu uskoro trebao biti ponuđen.

Njegov aktualni ugovor vrijedi do ljeta 2025., što znači da će mu na ljeto preostati tek jedna sezona, a sve to osigurali bi Realu manju cijenu za njegov transfer.

Ako ga Real želi, oni će ga vjerojatno i dobiti

Real na taj način udara ispod stola, odnosno rade nešto što pravilima nije zabranjeno, ali mnogi smatraju nekorektnim, otvoreno kontaktiraju igrača pod ugovorom s drugim klubom.

No, ako je Davies njihova najveća želja, to znači da će on vjerojatno na kraju završiti u Madridu, sad je samo pitanje na koji će se način to izvesti.

Davies je u Bayern došao po vokaciji kao krilni napadač, no nakon što je isproban na lijevom boku, to je postalo njegova primarna pozicija. Za Bavarce je dosad odigrao 176 utakmica, upisavši osam pogodaka i 28 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider