Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac ozlijeđen

Real traži zamjenu za Viniciusa: U užoj kombinaciji dvije zvijezde, a nudi se i Ronaldo?

Širi se priča da Real traži zamjenu za ozlijeđenog Viniciusa...

Ronaldo i Icardi (Foto: Afp)

Real Madrid traži zamjenu za ozlijeđenog Viniciusa, a to bi mogao biti Mauro Icardi, piše talijanski Tuttosport.

Gavi je teže ozlijeđen Real i Barca teško stradali: Katalonci koriste šansu i dovode velikog brazilskog talenta divider

Vinicius će izbivati s terena dva mjeseca zbog ozljede koju je zaradio igrajući za Brazil u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Real će bez njega morati odigrati desetak utakmica, a pitanje je i koliko će trebati vremena da se vrati u formu, pa izgleda logično da treba pojačati napadačku dubinu.

Real traži zamjenu za ozlijeđenog Viniciusa

Torinski sportski dnevnik tvrdi da Kraljevski klub razmatra mogućnost angažiranja 30-godišnjeg argentinskog napadača, koji trenutačno vrlo uspješno nosi dres Galatasaraya. To bi Madriđane moglo stajati oko 15 milijuna eura.

AC Milan Zapamtite ovo ime: Čudo od djeteta ima samo 15 godina, Milan ga priključio prvoj momčadi divider

Icardi se više puta tijekom karijere povezivalo s Real Madridom, ali taj transfer nikada se nije ostvario. Nakon što je u PSG-u potonuo i nije se baš naigrao, Icardi je procvjetao prelaskom u redove turskog diva. Ove sezone postigao je 15 golova u 20 utakmica.

Icardi, Werner i Ronaldo

Španjoslki Sport piše da je u užoj kombinaciji i njemački napadač Timo Werner. Navodno se Madriđanima ponudio i Cristiano Ronaldo. Priča je intrigantna, ali teško ostvariva.

Hipoteza je da bi to bila svojevrsna posudba do kraja sezone, a u lipnju bi se Portugalac vratio u saudijski Al-Nassr. No teško da se to može ostvariti nakon svega što se događalo posljednjih godina. Portugalca prate problemi kamo god dođe.

Ronaldo je napustio Real s poduljim repovima, a nakon toga i Juventus. Naposljetku je i povratak u Manchester United bio promašaj, pa teško da bi se Real upustio u takav posao, ali nikad ne reci nikad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider