Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi ga traže

Real traži nasljednike Modrića i društva: Nije toliko razvikan, a cijena mu skače u nebo, gledat ćemo ga na SP-u

Kapetan Vatrenih Luka Modrić polako dobiva svoje nasljednike.

Moisés Caicedo (Foto: Afp)

Luka Modrić ima 37 godina, Toni Kroos uskoro napušta Real, možda i nogomet, a Casemiro je već otišao. Real Madrid polako slaže svoj novi vezni red iako će ovaj spomenuti teško biti nadmašen, prvenstveno zbog uspješnosti u osvajanju Lige prvaka.

Luka Modrić i Toni Kroos još su uvijek dirigenti Realova orkestra, no mladi Francuzi Aurélien Tchouaméni i Eduardo Camavinga polako se navikavaju na ulogu koja ih čeka u skoroj budućnosti.

Tu je i sjajni Federico Valverde, koji još uvijek nema preciznu poziciju u momčadi jer može igrati gotovo sve. Barem se tako čini iz njegovih fenomenalnih igara ove sezone.

Real traži još jednog veznjaka koji bi trebao naslijediti legendarni trojac. Jude Bellingham (Borussia Dortmund) i Florian Wirtz (Bayer) imena su mladića koja se spominju u Madridu, a sada je u kombinaciji još jedno - Moisés Caicedo.

Moisés Caicedo Moisés Caicedo (Foto: Afp)

Radi se o 21-godišnjaku iz Ekvadora kojeg ćemo uskoro gledati na Svjetskom prvenstvu 2022. Igra u Brightonu, u kojem je oduševljavao pod sadašnjim trenerom Chelseaja Grahamom Potterom, a neizostavan je prvotimac i pod De Zerbijem.

Liverpool, Tottenham, Manchester United, Chelsea… Svi oni već stoje u redu za mladog Ekvadorca, baš kao i za veznjake spomenute ranije u tekstu.

Moisés Caicedo tražena je roba

Moisés Caicedo sve je ono što traži moderan nogomet. Sjajnih je fizičkih karakteristika i dobar je s loptom, može igrati više pozicija u veznom redu iako je centralna pozicija ona koju igra najviše.

Za njega mnogi nisu ni čuli, naročito ako ne prate bolje Premier ligu i sjajni Brighton. No, ima jedan manji problem - na jugu Engleske znaju koliko vrijedi, naročito u ligi u kojoj živi najviše nogometnih bogataša.

Zbog toga je Ekvadorac procijenjen na čak 80 milijuna eura, a ugovor mu je čvrst (do 2025. godine).

Caicedo je nova vruća roba na europskom tržištu, a igre u Katru mogle bi ubrzati njegov odlazak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider