Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perezov ratni plan

Real sprema nove Galacticose: Napadački duet iz snova! Dvije superzvijezde za cijenu jedne, a u planu je i treća

Real Madrid planira stvoriti napadački duet iz snova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nikada nisu zaigrali u istoj momčadi, a kako stvari stoje, nikada i neće. No postoje šanse da se u istom sastavu nađu njihovi proklamirani nasljednici. Real Madrid planira stvoriti napadački duet iz snova.

Dvije superzvijezde za cijenu jedne – Kylian Mbappe i Erling Haaland. To je plan Real Madrida za iduću sezonu, doznaje Marca.

Madridski mediji na taj način tješe Realove navijače koji su razočarani neuspjelim pokušajem dovođenja francuskog dijamanta.

PSG-ovi šeici nisu popustili pod pritiskom, nije ih udobrovoljila ni ponuda od 200 milijuna eura. Taj neuspjeh nije omeo Florentina Pereza da ipak pronađe svjetlo na kraju tunela.

Mbappe i Haaland na meti Reala

Mbappe će sljedećeg ljeta biti slobodan igrač što znači da će na Santiago Bernabeuu moći doći bez odštete.

Marca piše da će doći besplatno, a to baš nije točno jer će francuski napadač sigurno tražiti veliki bonus. O tome se ne priča puno, ali to se tako radi. Pogledajte kako su to odigrali Barcelona i Neymar.

Kako god, Real će nagodinu ipak proći jeftinije nego da je transfer realiziran u finišu ovog prijelaznog roka.

Dakle, Realu će ostati dovoljno novca da krene po napadača Borussije Dortmund. Mino Raiola i njemački klub navodno su sklopili dogovor o raspodjeli novca. Taj preduvjet je riješen.

Novi Galacticosi

Marca ističe da su prvi kontakti između Reala i Haalandova okruženja naišli na pozitivan odjek. Čini se da bi Norvežanin rado zaigrao za novi zvjezdani Real. Realizaciji transfera pogoduju i dobri odnosi između Realovih i Borussijinih šefova.

Time ne bi bio završen projekt stvaranja novih Los Galacticosa. Marca tvrdi da Perez nije odustao Paula Pogbe, koji će također naljeto biti slobodan igrač ako ne produlji ugovor s Manchester Unitedom.

Real je u završnici prijelaznog roka doveo Eduarda Camavingu, mladog Francuza koji puno obećava. Uz Mbappea i Haalanda te eventualno Pogbu dovršio bi pomlađivanje i osvježavanje momčadi. Napad na novu Ligu prvaka bio bi posve realan.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider