Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelottijevo oko

Real "špijunira" Barcu uoči El Clasica: Specijalna priprema Modrićevih Kraljeva za najveći derbi

Real Madrid nije propustio priliku snimiti cijelu utakmicu Barcelone i Osasune specijalnom taktičkom kamerom kako bi analizirao najvećeg rivala do najsitnijih detalja uoči nedjeljnog finala španjolskog Superkupa, koji se igra u saudijskom Rijadu…

Robert Lewandowski i Luka Modrića (Foto: Afp)

U finalu španjolskoj Superkupa gledat ćemo novi El Clasico. Zbog raznih razloga to odgovara mnogima, pa zacijelo i domaćinima turnira koji se igra u saudijskom Rijadu.

Matija Frigan u dresu Rijeke Frigan potezom na Instagramu pokrenuo lavinu komentara: Ovo nije promaknulo navijačima Dinama divider

Real je u polufinalu pobijedio Atletico, a Barcelona je sinoć izbacila Osasunu, uz puno ljutnje Baska na suđenje.

Kako god, u finalu će igrati Real i Barca, a to je ono što su mnogi priželjkivali jer zna se što sve ta utakmica nosi sa sobom.

Real "špijunirao" Barcu specijalnom kamerom

Španjolski mediji pišu da je Real bio itekako „prisutan“ na utakmici Barcelone i Osasune na rijadskom Al-Awwal Parku. Ne samo sa zastupstvom Santiaga Solarija, bivšeg trenera Real Madrida i trenutačnog sportskog direktora Kraljevskog kluba, već i preko djelatnika koji je snimao utakmicu takozvanom taktičkom kamerom.

Trener Reala Carlo Ancelotti poželio je da Barcina igra bude snimljena do najsitnijih detalja. U Rijadu će se igrati novi El Clasico, a bitan faktor odigrat će i tehnologija.

Momčad Osasune s Antom Budimirom u postavi Budimirovi suigrači rigaju vatru: "Superkup je stvoren da u finalu igraju Real i Barca" divider

Real je s najsuvremenijom taktičkim kamerama prikupio bezbroj podataka. To je materijal koji će poslužiti analitičarima Reala za pripremu utakmice zajedno s Ancelottijevim stožerom.

Solari je gledao utakmicu uživo. Novi sportski direktor te bivši trener i igrač zauzima visoko mjesto u organizacijskoj shemi Kraljevskog kluba zajedno s izvršnim direktorom Joseom Angelom Sanchezom i šefom skautske službe Junijem Calafatom.

Najveći svjetski derbi igra se u nedjelju u 20 sati u Rijadu, a Ancelotti i njegov stručni stožer će zahvaljujući preciznom visokotehnološkom „špijuniranju“ moći napraviti ciljane treninge u svojoj rijadskoj bazi Al-Nassr Sports Cityju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider