Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na krilima Balea

Real pobjedom započeo život bez Ronalda i Zidanea, ali imao najmanju posjećenost u posljednjih deset godina

Real Madrid započeo je život bez Cristiana Ronalda i Zinedinea Zidanea pobjedom protiv Getafea na otvaranju nove sezone La Lige.

Real Madrid (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dani Carvajal zabio je prvi pogodak Reala u novoj sezoni Primere pod vodstvom Julena Lopeteguija nakon što je Baleov ubačaj odbio vratar David Soria.

Velšanin je pokazao kako će biti jedan od glavnih igrača Reala u novoj sezoni. Prije ubačaja za pogodak stresao je i gredu, a nakon toga potvrdio pobjedu na dodavanje Marca Asensija. I Asensio se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj zaustavila stativa.

Getafeov jedini pokušaj na utakmici stigao je u sudačkoj nadoknadi, ali Keylor Navas nije se dao smesti. Vratar Kostarike dobio je prednost ispred novog pojačanja iz Chelseaja Thibauta Courtoisa.

Briljantnu utakmicu odigrao je njemački veznjak Toni Kross, koji je imao 98 posto uspješnih dodavanja (116/118), što je najviši postotak jednog igrača Reala s više od 100 dodavanja u La Ligi od 2005./2006.

Spomenimo i da je Real protiv Getafea imao najmanju posjećenost u prvenstvu u zadnjih deset godina. Samo 48.466 navijača došlo je na Bernabeu kako bi gledalo prvu utakmicu sezone. Mogli bismo reći - nema Ronalda, nema navijača, ali stare navike ostaju.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider