Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marca javlja da je Livi opcija

Livaković u Real Madridu? Kraljevi brzo traže zamjenu za ozlijeđenog Courtoisa

Thibaut Courtois se teško ozlijedio na treningu Reala, traže njegovu zamjenu, a Španjolca Marca prenosi da je Livaković jedna od opcija.

Dominik Livaković (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Real Madrid prošao je cijele pripreme, posjetili su SAD gdje su igrali s velikanima europskog nogometa, a već za vikend kreće nova sezone La Lige.

Tik pred sam početak natjecateljske sezone Kraljeva doživjeli su pravi peh. Vratar Madriđana Thibaut Courtois zadobio je ozljedu prednjih križnih ligamenata lijevog koljena na jutarnjem treningu.

Bad Blue Boysi Oglasili se BBB-i: ''Zaustavite linč grčkih medija i dijela hrvatske javnosti'' divider

Belgijski vratar nije sam mogao napustiti travnjak, već su ga na nosilima iznijeli dok je 31-godišnjak bio u suzama. Nedugo nakon treninga klub je potvrdio da se radi o teškoj ozlijedi te da će Courtois izbivati s terena najmanje pola godine.

Kraljevi su ostali na Ukrajincu Luninu koji je došao u Madrid sa samo 18 godina kao ponajveći svjetski vratarski talent i mladom vrataru druge momčadi Reala, Franu.

Brzo će se Kraljevi baciti u potragu za novim vratarom, španjolski mediji tvrde da je David De Gea označen kao prva opcija, a vjerojatno i najpovoljnija s obzirom da je iskusni Španjolac bez kluba od 1. srpnja kada je raskinuo ugovor s Manchester Unitedom.

Livaković se izdvaja kao jeftnija varijanta

Osim De Gee, Marca navodi da je Kraljevima interesantan i naš Dominik Livaković koji se čini kao jeftina varijanta budući da bi sigurno zahtijevao manju plaću od Španjolca.

Marko Šepat VIDEO Navijači Dinama se aktivirali i dojavljuju medijima detalje o ranjenima u grčkom zatvoru divider

"Riskantnija opcija je ona Livakovića. Hrvatski reprezentativac koji je zablistao na Svjetskom prvenstvu i dalje je u zagrebačkom Dinamu. Imao je nekoliko opcija, ali klub ga je odbio transferirati za manje od 12 milijuna eura. Imao je opciju igrati u Arabiji, bila je ponuda i Villarreala, ali još uvijek je na tržištu", pišu Španjolci.

Vjerujemo da Dominik ima sigurno dobre izglede gledajući iskustvo i njegovu cijenu, a nakon svih ponuda i odbijanja, možda se našoj reprezentativnoj jedinici napokon posreći i zaigra na zaista najvećoj svjetskoj sceni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider