Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real opet u krizi

Ljutiti Zidane okrznuo Modrića i iskalio bijes na mladoj zvijezdi: Evo što je napravio velikom talentu

Nakon sinoćnjeg poraza Real Madrida u polufinalu španjolskog Superkupa i samo jedne pobjede u posljednje četiri utakmice, Zinedine Zidane suočio se s neugodnim pitanjima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je ponovno upao u krizu, treći put ove sezone. Doduše, još uvijek u ne tako veliku, zasad je ovo minikriza. U četiri posljednje utakmice Madriđani su upisali samo jednu pobjedu. Imaju dva remija i jednom su poraženi. Athletic je sinoć slavio s 2:1 u polufinalu španjolskog Superkupa.

„Moramo nastaviti raditi, nema druge opcije“, ponavljao je Zinedine Zidane nakon utakmice koja se igrala u Malagi. 

„I kad stvari idu dobro, nastavljamo raditi kako bismo održali pozitivan niz. Nema tu veće razlike“, ističe francuski stručnjak koji se specijalizirao za izvlačenje iz kriza.

Zizou je malo nervozan

Francuz je ove sezone u dva navrata došao do ruba otkaza i onda se izvukao serijom pobjeda. I u prošlosti je to znao napraviti. Pokušavao je sakriti emocije, ali novinari su ga uspjeli iscimati. 

Hoće li izgrditi momčad koja je odigrala slabu utakmicu, upitali su novinari.

gol expired Drama u slovenskoj reprezentaciji: Koronavirus ušao među susjede, Kauboji putovali s njima do Egipta divider

„Ne. Što želite, da dignemo ruke od sezone?“ zagalamio je Zidane i pokazao nervozu. 

Možda bi trebalo podići više buke, nastavili su pripadnici sedme sile.

„Da, kao i uvijek, ali nećemo prestati misliti o nama i kako da se popravimo. Uvijek je tako“, uzvratio je Zidane na novinarske provokacije.

Hazard nikako da proradi

Edena Hazarda opet nije bilo nigdje. Zamijenjen je u 67. minuti, jednako kao i sinoć blijedi Luka Modrić.

„Mora povratiti sigurnost, odigrati nekoliko d"Nismo dobro pročitali prvo poluvrijeme. Dobro su pritisnuli i izgubili smo lopte koje nisu bile uobičajene. Počeli smo s crtanjem, a onda smo se promijenili, jer nam nije bio ugodan položaj Luke.obrih utakmica, postići pogodaka, napraviti nešto važnije… Znamo kakav je igrač, koliko može biti dobar i stoga smo strpljivi. Ušli smo loše u utakmicu, primili smo dva gola, ali poslije smo se digli. U završnici smo pritiskali, zamalo smo izjednačili. Moramo nastaviti raditi, trenirati i kada je dobro i kada je loše“, opet je ponovio Zidane.

Možda će se ljudi umoriti čekajući Hazarda da proradi.

„Ne mislim tako. Navijači žele vidjeti najbolje od Hazarda, zbog toga treba biti strpljiv. Mi smo uz njega, ima našu podršku. Nije samo Hazard podbacio, cijela je momčad loše ušla u utakmicu. U drugom dijelu bili smo puno bolji, ali to nije bilo dovoljno.“

Zidane je usput malo okrznuo i Modrića.

"Nismo dobro počeli, previše smo gubili lopte. Morali smo mijenjati formaciju, nismo  bili zadovoljni s Lukinom pozicijom."

Real opet u krizi

Je li neuspjeh ispasti u polufinalu od Athletica?

„Nije. Neuspjeh je ne pokušati, ne dati sve od sebe", brecnuo se Zidane i opet pokazao nervozu.

"Život je takav, ne možeš uvijek pobjeđivati. Mi to pokušavamo, ali to nije moguće.“

Bojite li se da ćete opet upasti u dublju krizu, nastavili su novinari s neugodnim pitanjima.

gol expired Ronaldinho postao reper: Pogledajte kako se snašao, stvorio je veliki hit u Brazilu divider

„Imali smo dobar niz, ali sada smo upisali dva remija i poraz. To je istina. Moram nastaviti raditi kako bismo što brže promijenili dinamiku. Znamo da ćemo biti suočeni s kritikama, to je uvijek tako. No isto tako znamo da to možemo prebroditi kao što smo to već napravili mnogo puta“, zaključio je Zidane.

Odegaard na ledu

Osim Hazardom španjolski mediji zabavljaju se i slučajem Martina Odegaarda. Nakon odlične prošle sezone na posudbi u Real Socidedadu mladi Norvežanin vratio se u Madrid s velikim ambicijama.

Svi su očekivali da će igrati važnu ulogu, no to se zasad nije dogodilo. Dapače, Odegaard je praktički nestao s mape, Zidane ga je naprosto odrezao. Sinoć jedini nije izašao na zagrijavanje.

Real je gubio 2:0 i bilo je jasno da će Zidane mijenjati u drugom dijelu. Međutim, Odegaard je ostao sjediti na klupi. Štoviše, jedini je nakon utakmice ostao na travnjaku i u društvu dvojice fizioterapeuta odradio trening.

Ne zna se o čemu se radi, radi li se o nekoj kazni zbog nediscipline? Kako god, situacija je bila prilično čudna jer Odegaard nije ozlijeđen. Izgledalo je kao da je Zidane na njemu iskalio bijes. Norvežanin je očito na ledu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider