Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Conte razočaran

Real pripremio astronomsku ponudu: Rekordni transfer engleske lige!

Real Madrid pripremio je ponudu za najveću zvijezdu Chelseaja...

Eden Hazard i Antonio Conte (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zimska nogometna tržnica službeno je započela s prvim danom nove godine, no transferna groznica već davno je počela. Neki transferi pripremani su u dubokoj tajnosti i još nisu procurili, a o nekim se spekulira već mjesecima.

Priča oko Real Madrida i Edena Hazarda plete se barem godinu-dvije, a čini se da bi se konačna realizacija možda mogla dogoditi ove zime. Hazardov otac zapravo je otkrio karte kazavši da Eden nije produljio ugovor s Chelseajem jer čeka rasplet priče s Realom.

Britanski mediji pišu da Florentino Perez priprema ponudu za klub sa Stamford Bridgea od čak 135 milijuna eura, što bi bio novi rekord Premierlige, računajući ulazne i izlazne transfere.

Hazardu istječe ugovor s Chelseajem u ljeto 2020. Čini se da su u londonskom klubu svjesni da će Hazard prije ili kasnije prijeći u Real te da će ga teško nagovoriti da produlji ugovor. Međutim, to ne znači da će Hazarda pustiti tek tako, jasno je da će pokušati izvući maksimum. Spomenuti milijuni mogli bi utažiti apetit Romana Abramoviča.

Menadžer Chelseaja Antonio Conte navodno je nezadovoljan radom uprave. Talijan želi pojačanja u svim linijama. Spekulira se da je „naciljao“ Virgila van Dijka, ali Chelsea je izgubio utrku s Liverpoolom, pa je Conte ostao razočaran.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider