Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva gola džeke

Real napokon pobijedio, ali se mučio i protiv Čeha

Real se mučio i protiv borbenih Čeha, na koncu je slavio sa 2-1.

Slavlje Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real je utakmicu protiv Viktorije dočekao uzdrmanih redova i atmosfere nakon što je u zadnjem kolu na Bernabeu izgubio od Levantea sa 1-2.

Bio je to Realov četvrti poraz u zadnjih pet utakmica, a pritom je europski prvak spojio čak 481 minutu ili osam sati i jednu minutu bez postignutog gola što je novi negativni rekord u 116 godina postojanja kluba.

Real nije zabio u utakmicama protiv Seville (0-3), Atletica (0-0), CSKA Moskve (0-1), Alavesa (0-1) i 72 minute protiv Levanta.

Real se mučio i protiv borbenih Čeha, na koncu je slavio sa 2-1. Domaćin je poveo u 11. minuti golom Karima Benzeme, a potom promašio nekoliko lijepih prilika. Na 2-0 je povisio Marcelo u 55. minuti, no gosti su vratili neizvjesnost smanjivši zaostatak u 79. minuti golom Patrika Hrošovskog. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

Džeko potopio Ruse

U drugom susretu iz skupine G Roma je na Olimpicu pobijedila moskovski CSKA sa 3-0 uz sjajnu predstavu Edina Džeke. Ruski sastav je odigrao odličnih pola sata, no sve je uprskao u posljednjih 15 minuta prvog poluvremena primivši dva gola, a oba je zabio Edin Džeko (30, 43). BiH napadač je bio u glavnoj ulozi i u 52. minuti kada je glavom sjajno spustio loptu Cengizu Underu za 3-0. Nikola Vlašić je za goste odigrao cijeli susret.

Na ljestvici vode Real Madrid i Roma sa po šest bodova, CSKA ima četiri boda, a Viktorija jedan.
 

Gledajte UEFA Ligu prvaka bez mjesečne naknade do 31.10., samo na A1 TV-u.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider