Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zgrozili vlastite navijače

Modrića i društvo napali zbog bahatosti poslije utakmice s Valladolidom: "I za to su morali letjeti?!"

Navijači Real Madrida zgroženi su ponašanjem svojega kluba.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nogometaše Real Madrida napali su na društvenim mrežama jer su se s gostovanja protiv Real Valladolida na Estadiju Jose Zorrilla vratili avionom, iako je let trajao samo 15 minuta.

Kraljevski klub slavio je 2:0, a Luka Modrić ušao je pri kraju utakmice, no ono što je navijače najviše pogodilo dogodilo se poslije nje.

Uprava kluba odlučila se s toga gostovanja vratiti svojim privatnim zrakoplovom koji košta 340 milijuna eura, a španjolski komentator napao ih jer su svojim kratkim putovanjem mogli izbjeći nepotrebnu emisiju CO2.

"Sinoć je Real Madrid avionom išao kući iz Valladolida, iako se leti samo 15 minuta. I onda razgovaramo o dresovima od recikliranog materijala i ostalome. O čemu pričamo?!"

Vožnja busom trajala bi oko dva sata

Let je ukupno trajao samo 15 minuta, a navijači zabrinuti za okoliš tvrde kako su za taj put mogli ići klupskim autobusom jer bi vožnja trajala nešto više od dva sata.

"Sirota Greta Thunberg trese se od bijesa", piše jedan.

"Nama neprivilegiranima govore kako su klimatske promjene naša krivnja", komentirao je drugi.

"Siguran sam da bi savezi mogli regulirati ovakve poteze i zabraniti smiješno lijene letove na kojima se voze nogometaši", piše treći.

Na slične kritike naletjeli su i nogometaši PSG-a prije nekoliko sezona zbog svoje kontroverzne odluke da na put do oko 250 kilometara udaljenog Nantesa pođu avionom, iako bi brzim vlakom stigli za oko dva sata.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider