Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problem za ANcelottija

Panika u Madridu zbog Modrića i Marcela: Jutarnji trening Reala hitno otkazan

Kraljevski klub mogao bi biti u još većem problemu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić i njegov suigrač iz Real Madrida Marcelo u srijedu su bili pozitivni na koronavirus, odmah su izolirani i postupili su po protokolu, međutim čini se kako nisu na vrijeme reagirali jer su se u četvrtak još petorica igrača javila da imaju simptome i cijela će momčad biti ponovo testirana na Covid-19.

Kraljevski klub trebao je jutros trenirati u Valdebebasu, međutim trening je prebačen na poslijepodne dok ne stignu rezultati novog testiranja.

gol expired Real Madrid objavio kako je Modrić posumnjao da je zaražen, otkrili su njegove simptome divider

Bude li još pozitivnih testova lider Primere mogao bi se naći u velikim problemima za sljedećih nekoliko utakmica jer svi pozitivni igrači, čak i oni cijepljeni moraju u desetodnevnu izolaciju. Modrića i Marcela neće biti protiv Cadiza i Athletic Bilbaa.

No, zasad vijesti nisu dobre i očekuje se da bi Real uskoro mogao službeno priopćiti još pet novih zaraženih imena. Ako su u pitanju igrači s Lukinim statusom, Ancelottiju i društvu neće biti lako.

gol expired Španjolski mediji otkrili je li Modrić bio cijepljen: "Vijest o novim zarazama će uzbuditi sve u klubu" divider

Inače, Kraljevski klub dobro se nosio s pandemijom ove sezone, naime, nisu imali nijedan slučaj još od trojca koji se zarazio na pripremama. Modrić i Marcelo su bili prvi pozitivni slučajevi poslije pet mjeseci, međutim čini se kako neće biti jedini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider