Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedavno imali dva slučaja

Španjolski mediji otkrili je li Modrić bio cijepljen: "Vijest o novim zarazama će uzbuditi sve u klubu"

Hrvatski kapetan i legenda Real Madrida Luka Modrić sljedećih desetak dana provest će u samoizolaciji i neće igrati u nedjelju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić bio je pozitivan na koronavirus na testiranju Real Madrida i poslan je u izolaciju na deset dana. To je pravilo u Španjolskoj bez obzira na to jesu li bili cijepljeni ili ne, a njih dvojica jesu, otkriva dobro upućena Marca.

Modrić i suigrač Marcelo, koji je također imao pozitivan test, izolirani su kod kuće i osjećaju se dobro.

gol expired Luka Modrić pozitivan na COVID-19! divider

Realovci su nedavno također imali slučaj zaraze u košarkaškoj momčadi. Zaraženi su bili trener Pablo Laso i francuski playmaker Thomas Heurtel. Obojica su propustili utakmicu u Euroligi protiv Albe Berlin u utorak.

Ova će vijest definitivno uzbuditi cijeli Real Madrid unatoč tome što se u kampu Valdebebasu u Madridu svakodnevno poštuju COVID protokoli i izbjegava se prenošenje virusa svim mogućim epidemiološkim mjerama.

gol expired Modrić u razgovoru za Realovu TV dobio pitanje o svom fizičkom stanju: Evo kako je reagirao divider

Luke i Marcela neće biti sigurno u nedjelju protiv Cadiza zbog protokola i izolacije, a Kraljevski klub će se potruditi nastaviti svoj inače dobar skor u borbi protiv pandemije jer se od ljeta nije zarazio nitko.

Zadnji su koronu preboljeli Karim Benzema, David Alaba i Alvaro Odriozola u predsezoni i oporavili su se bez ikakvih teškoća do prve utakmice u prvenstvu protiv Alavesa.

gol expired Španjolci objavili koliko zarađuje Luka Modrić: Kad gledamo plaću za jedan mjesec, izgleda nevjerojatno divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider