Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"zapamtite to ime"

Na pomolu senzacionalni transfer: Real se javio Hajduku i želi Karla Leticu! Bori se za "jedinicu" već na jesen!?

Mladi vratar Hajduka osvanuo je na naslovnici ugledne španjolske novine - Marce.

Karlo Letica na naslovnici Marce (Screenshot)

"Karlo Letica! Zapamtite to ime", piše madridska Marca.

Ako je vjerovati madridskom listu, mladi 21 godišnji vratar Hajduka jedna je od glavnih meta Reala u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku. Marca prenosi da u Realu vjeruju da će Letica postati jedan od najboljih vratara svijeta, te da će jednog dana biti prava zamjena za Keylora Navasa, te da bi se s njim mogao boriti za mjesto prvog vratara već u idućoj sezoni!

Real je navodno već kontaktirao čelnike Hajduka i obznanio svoj interes za 202 centimetara visokog vratara. Letica je branio u posljednjih sedam utakmica Hajduka, te je primio samo dva pogotka! Ostao je netaknute mreže na gostovanju kod Dinama, vodeće momčadi hrvatskog prvenstva.

Španjolci Leticu uspoređuju sa sjajnim slovenskim vratarom Atletico Madrida, Janom Oblakom, koji je danas jedan od najboljih vratara svijeta.

"Okretnost, gipkost i pokretljivost, uz njegovu veličinu, najveći su aduti mladog hrvatskog vratara", piše Marca.

Dovođenje Letice savršeno odgovara Realovoj politici u posljednjih godinu i pol dana - dovođenju mladih igrača za budućnost. Prošlog ljeta u klub su stigli Theo Hernandez (19), Dani Ceballos (20) i Achraf Hakimi (18), a još prije njih Mateo Kovačić (23), Marco Asensio (22), Casemiro (26)...

 

#LaPortada Objetivo Letica

A post shared by MARCA (@marca) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider