Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
90 MINUTA ZA KAPETANA

Real Madrid slavio u gradskom derbiju, Modrić odigrao sjajnu utakmicu

Real Madrid ponovno se nalazi na vrhu španjolske La Lige, nakon što je na gostovanju savladao Getafe.

Luka Modrić protiv Getafea (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida u posljednjoj utakmici 20. kola španjolskog prvenstva u gostima su svladali Getafe rezultatom 2:0 i ponovno zasjeli na vrh ljestvice, a cijelu utakmicu odigrao je Luka Modrić.

Madriđani su protiv rivala iz predgrađa španjolske prijestolnice poveli u 14. minuti, kada je prvi put na utakmici pogodio Joselu, a isti je igrač drugi put bio precizan u 56. minuti i postavio konačan rezultat.

Modriću cijeli susret i dobra partija

Modrić je zaigrao od prve minute te je ostao na terenu cijeli susret. Prema Sofascoreu, dobio je ocjenu 7,3, a uspješno je podijelio 62 dodavanja iz 71 pokušaja, od čega se dva smatraju ključnima. Bio je to 17. ligaški nastup hrvatskog kapetana u ovoj sezoni, i to nakon što je posljednja dva susreta odgledao s klupe.

  Luka Modrić Španjolci otkrivaju: "Modrić neće produžiti ugovor s Realom, on zna da mu se uloga mijenja" divider

Real je nakon 22 odigrane utakmice skupio 57 bodova, dva više od Girone. Na trećem su i četvrtom mjestu Atletico Madrid i Barcelona, koji su osvojili po 47 bodova.

Krajem tjedna na rasporedu je 23. kolo, u kojem će se u nedjelju na Santiago Bernabeuu sučeliti Real i Atletico. Barcelona će dan ranije gostovati kod Alavesa, dok Girona također u subotu ima domaću utakmicu protiv Real Sociedada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider