Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prioritet drugi igrač

Srušio ''Kraljeve'' i ima sezonu života, ali Real ga odbio jer se ne uklapa u njegovu viziju

Dušan Tadić u 31. godini igra sezonu života te s Ajaxom ima priliku ispisati povijest, a samim time poraslo je zanimanje i za njegove usluge.

Dušan Tadić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Već ranije pisalo se kako je Pep Guardiola kontaktirao s Tadićevim predstavnicima u vezi s potencijalnim transferom u Manchester City. Englezi su navodno spremni Ajaxu platiti 30 milijuna eura, a interes je pokazao i njemački Bayern.

Međutim, na površinu je izišlo kako je Tadić bio ponuđen Real Madridu, nakon što je protiv ''Kraljeva'' odigrao briljantnu utakmicu na Santiago Bernabeuu. No srpski reprezentativac nije bio dobar samo u toj utakmici, iza njega je fenomenalna sezona u kojoj je upisao 34 pogotka i 21 asistenciju.

Kako je pred Realom rekonstrukcija momčadi, igrač poput Tadića za manji novac sigurno bi bio dobrodošao, no iz Madrida su navodno poručili da se srpski veznjak ne uklapa u ono što traže. U Madridu žele igrače koji su kompatibilni s Benzemom (Tadić bi bio), prenosi Marca.

Jedna je od Realovih velikih želja za pojačanje napada 22-godišnji Luka Jović, koji ima sjajnu sezonu u Eintrachtu. No Real će prije morati platiti oko 60 milijuna eura, koliko u ovom trenutku traži Frankfurt, ali i nadmašiti u toj utrci Barcelonu i Bayern, koji su također pokazali zanimanje.

Real postigao dogovor s velikom zvijezdom: Madriđani ruše Baleov rekord Nelson Semedo i Christian Eriksen (Foto: AFP) Eriksen slavi pobjednički pogodak (Foto: AFP) Christian Eriksen i Felipe Anderson (Foto: AFP) +3 Cristian Eriksen i Eden Hazard (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider